WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social
Announcement: Versions of Social before 2.7 will stop working on Jan 15th (6 posts)

  1. Alex King
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Wanted to post a note here to remind everyone to upgrade to version 2.7 if they haven't already. The URL that Social used in versions prior to 2.7 will be retired on January 15th. Version 2.7 already uses the new URL, if you've already upgraded there is nothing else that needs to be done.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social/

  2. bwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Alex, thanks, but couldn't you have temporarily put a notice on that URL (apparently sopresto.mailchimp.com) telling us what the trouble was?

    I had to log in here (WordPress.org forums) to figure out what was wrong; I thought your service was just not working any more.

    In the Social plugin, clicking on the "Sign in with" links to try to fix things, all I was seeing was a popup browser window with

    "Address Not Found

    sopresto.mailchimp.com could not be found. Please check the name and try again."

    I would guess a lot of your users wouldn't have bothered going further. (After all this is a pretty niche service for people like me who don't like staying logged in to social networks. :) )

    Anyway, that aside, I love the plugin and have been using it for months, so thank you for the service.

  3. Alex King
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Things I did to try to let people know:

    - released a new version on Dec. 21 that included a loud callout in the upgrade notice
    - blogged about it
    - tweeted about it
    - tweeted about it
    - posted it to our Facebook page
    - blogged about it again
    - tweeted about it again
    - tweeted about it again
    - posted it to our Facebook page again
    - posted this announcement thread here

    ---

    I've sent MailChimp a note, maybe they can get something up on that URL as well.

  4. xpbe0
    Member
    Posted 1 year ago #

    +1

    wp-3.5.1 + social-2.7 + tt-3.0.3 doesn't work for me. Tweets not being fetched. Could it be a firewall issue? Which port does need to be open?

    thank you,
    /pete

  5. xpbe0
    Member
    Posted 1 year ago #

    I added debug log for php (and 'touched' php error log file in '/tmp/php_errors.log' and finally it started to show in social debuf log file:

    [SOCIAL - 2013-02-04 15:01:07 - 128.30.52.125] Invalid action called on controller settings.
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:01:07 - 128.30.52.125] Invalid action called on controller settings.
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:01:15 - 217.111.88.59] Running request: Settings/action_index
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:01:18 - 193.51.208.73] Invalid action called on controller settings.
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:01:19 - 128.30.52.88] Invalid action called on controller settings.
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:01:30 - 128.30.52.73] Invalid action called on controller settings.
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:34 - 217.111.88.59] Post #51 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:34 - 217.111.88.59] Post #52 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:34 - 217.111.88.59] Post #53 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:35 - 217.111.88.59] Post #54 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:35 - 217.111.88.59] Post #55 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:35 - 217.111.88.59] Post #56 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)
    [SOCIAL - 2013-02-04 15:14:35 - 217.111.88.59] Post #57 added to the aggregation queue. (Interval: 15min, Next run (approximately): 4 February, 2013 4:29 pm)

    and I can see the tweets on the page. No idea about the real cause.
    I'm very sorry for the false call...

  6. macgeek
    Member
    Posted 1 year ago #

    Alex-
    I appreciate the product, but it's still not working. Have you been able to figure out what the issue is? I'm happy to give you logs/details/whatever to help you figure it out.

    Adam

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.