WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Analytics360
Analytics360 don't seems to work after upgrade to wordpress 3.2 (10 posts)

  1. edithy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Analytics360 don't seems to work after upgrade to wordpress 3.2
    Please help, thank you.

  2. Khairul
    Member
    Posted 3 years ago #

    Call to undefined method WP_Http::_getTransport() in /wp-content/plugins/analytics360/analytics360.php on line 640

  3. Marcus Thompson
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting the same error. So far the upgrade to 3.2 has been a big pain in the a**.

  4. Mike Key
    Member
    Posted 3 years ago #

    I can also verify this is the issue across 6 of my websites, the graphs never load, it just goes around and around in circles like it's loading the information, but never does.

  5. Kristof
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here - just spins - nothing loads

  6. Marcus Thompson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Is anyone looking into this issue? I really think this is a great plugin and it's really frustrating that there's no fix in sight.

  7. bocajuniors
    Member
    Posted 3 years ago #

    See a temp fix of the plugin here:

    http://wordpress.org/support/topic/plugin-analytics360-call-to-undefined-method-wp_http_gettransport?replies=5#post-2210840

    Surprised MailChimp didn't have this fixed before 3.2 rolled out.

  8. Mike Key
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm really disappointed, I've had 8 clients complain about this now and still no fix. 8 + my personal 4 is 12 sites I've got running where this doesn't work with the latest version.

  9. Marcus Thompson
    Member
    Posted 3 years ago #

    I know what you mean Mike. I have two sites with it and there hasn't been even the slightest acknowledgment that a fix is in the works. At least let us know that you realize there is a problem and that someone is working on it.

  10. klevur
    Member
    Posted 2 years ago #

    For what it is worth this has been going on since Feb of 2011 for me. I love the plugin and the idea of it but cannot get anyone to acknowledge it. I email Crowd Favorite who passed the buck to Mailchimp. Mailchimp support told me to go to their Google code support section, who said that is where they work off support and that was a year ago. Super frustrating. I think I am going to get someone to fix it for me. Would anyone be interested in the fix?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic