WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All In One Favicon
[resolved] Having frontend issues with Chrome & IE (4 posts)

  1. myhony1967
    Member
    Posted 6 months ago #

    This is for the website http://www.kennedyac.com.
    I installed yesterday the plugin All In One Favicon. I loaded the new favicon (a red "K") in the correct file formats to the Frontend and Backend locations. Despite cleaning cache, the Genesis favicon still appears in some browsers.

    The current Frontend favicon results:
    Chrome--Genesis favicon
    IE--Genesis favicon
    FF--"K", which is what I want

    The current Backend favicon results:
    Chrome--"K", which is what I want
    IE--"K", which is what I want
    FF--"K", which is what I want

    Whatever guidance you can provide me would be appreciated. I want to learn how to do this and it has been driving me nuts trying to discover the solution on my own.

    http://wordpress.org/plugins/all-in-one-favicon/

  2. kasia_codeword
    Member
    Posted 6 months ago #

    I am having a similar issue. This plugin has always worked perfectly in the past, but recently one of my sites won't display the favicon on the front end in Chrome. It is OK in Safari. Backend is OK on Chrome, though.

  3. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    @kasia_codeword: It is impolite to interrupt another poster's ongoing thread with a question of your own - even if it is a "Me too". It causes significant problems for the forum's volunteers and prevents us from being able to track issues by topic. Please post your own topic.

  4. techotronic
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi,
    works on Chrome for me:
    http://imgur.com/EAMHAvW
    So I guess it's a browser caching issue.
    Cheers,
    ARne

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic