WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Youtube Channel Gallery
[resolved] All thumbnails go to youtube, rather than same window. (12 posts)

  1. nobodygetshurt
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm not sure what I'm doing wrong, but all the thumbnails link externally to its youtube page.

    I'm simply using the sample shortcode:
    [Youtube_Channel_Gallery feed="user" user="MaxonC4D" feedorder="desc" videowidth="940" ratio="16x9" theme="light" color="white" quality="small" autoplay="0" rel="0" showinfo="1" maxitems="27" thumbwidth="220" thumbratio="16x9" thumbcolumns="4" title="1" description="0" thumbnail_alignment="top" descriptionwordsnumber="10" link_window="0"]

    How do I make it play in the main player of the plugin? Is there something I'm missing, or could it be a conflict with the theme I'm using?

    http://wordpress.org/extend/plugins/youtube-channel-gallery/

  2. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi nobodygetshurt

    Could you send me the url?

  3. nobodygetshurt
    Member
    Posted 1 year ago #

    The website is under construction currently. Can I send you login info to the site privately?

  4. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hi nobodygetshurt

    Yes, you can contact me via email or web form: http://poselab.com/contacto/

  5. nobodygetshurt
    Member
    Posted 1 year ago #

    awesome! Just sent you an message through the web form.

  6. nulldevice
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having exactly the same issue. Every link sends me to the video on youtube, not the player.

    I copied the shortcode from your site and changed the playlist ID...

    [Youtube_Channel_Gallery feed="playlist" user="D62FBFB42F100E59" videowidth="580" ratio="16x9" theme="light" color="white" autoplay="0" rel="0" showinfo="0" maxitems="16" thumbwidth="277" thumbratio="16x9" thumbcolumns="2" title="1" description="0" thumbnail_alignment="top" descriptionwordsnumber="6" link="1"]

    http://www.nulldevice.com/audio-and-video/

    My suspicion is that something else in the theme is breaking a javascript target or call or something.

  7. nobodygetshurt
    Member
    Posted 1 year ago #

    nulldevice, the problem on my end was apparently with the syntax of another javascript. the 'src' was a relative url, and was changed to an absolute url.

    my specific error was originally this:

    <script type="text/javascript" src="/bin/osmplayer.compressed.js"></script>
    
        <link rel="stylesheet" href="/templates/default/css/osmplayer_default.css">
        <script type="text/javascript" src="/templates/default/osmplayer.default.js"></script>

    and was changed to this:

    <script type="text/javascript" src="http://www.site.com/bin/osmplayer.compressed.js"></script>
    
        <link rel="stylesheet" href="http://www.site.com/templates/default/css/osmplayer_default.css">
        <script type="text/javascript" src="http://www.site.com/templates/default/osmplayer.default.js"></script>

    Javier, this plugin's author changed it for me, even though it had nothing to do with his plugin. He's awesome!

  8. nulldevice
    Member
    Posted 1 year ago #

    I nuked a few of my old, unneeded plugins and it...helped. They start to play in the iframe and then automatically redirect to youtube now.

    Getting closer...

  9. nobodygetshurt
    Member
    Posted 1 year ago #

    try to implement this plugin on a blank html page, then bring in each of the old plugin scripts, one by one, and see which one messes up this plugin.

  10. Contemplative Computing
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issue on http://openparadigmproject.com

    and could use some help.

    The videos also are not showing up in 720p despite using quality="hd720" in the shortcode

  11. metaglyphics
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm also having this issue. The plugin was working beautifully, but now clicking on a thumbnail advances you to the video on YouTube.com instead of sliding up to the top and loading it in the iFrame.

    My url is http://www.einsteinsgirl.com/the-show/video-gallery/

    Any suggestions would be greatly appreciated!

    Thanks,
    David

  12. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi metaglyphics

    your WordPress theme javascripts generates many errors. Check the console of your browser.

    If another plugin or your theme throws a javascript error before Youtube Channel Gallery has been executed, it will prevent Youtube Channel Gallery JavaScript from functioning properly, so thumbnails links will go to the YouTube page instead of playing the video in the player.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.