WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP SlimStat
[resolved] All SlimStat windows accept for Right Now stopped working (disappeared) (34 posts)

  1. expromo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm running WordPress 3.1 Multisite. I installed SlimStat 2.8.6 on my main blog and translated it into Polish and was happy with it for about 2 hours. Suddenly all the windows in the statistics accept for right now disappeared. I have checked with Firebug and no HTML was even loaded where they were supposed to be.

    The strange thing is that while this happened the dashboard widgets still worked and displayed current data.

    I have downgraded to 2.8.0 and now it works fine - the moment I upgrade to > 2.8.0 same thing happens.

    I have read the previous problems and I have plenty of memory (I don't think that's the issue).

    Please help me with this issue - I'm running shared hosting so I have access to phpMyAdmin but I don't have direct MySQL logs.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-slimstat/

  2. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    I'm not sure what the problem could be in your case. Is the tracker working as expected? (in other words, do you see wp-slimstat.js included in your source code?) Also, I'm assuming you don't see any warning message in your admin, telling you that something may be wrong with your settings.

    Could you post a screenshot describing the problem? Also, is the source code of those pages completely empty?

    Also, please post a description (from phpmyadmin) of your slimstat tables, and make sure that all the fields and their structure matches what is listed under the FAQs.

    Let's see if we can find out what's going on with your install ;)

    Cheers
    Camu

  3. expromo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi camu,

    Thank you for your answer.
    I have created a short screencast showing my issues that you can see here (it's a non-public movie):

    Hope this will clear up some things - if You will need any extra information please let me know

  4. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I watched the video. Could you try to enable WP DEBUG and see if you get any warning messages?

    I just installed WordPress 3.1 on my dev box, and WP SlimStat 2.8.6, loaded some data and went to see if it worked, and it works just fine.

    What's your PHP memory limit?

    Thanks,
    Camu

    PS: thank you for willing to contribute to the project by providing a language file!

  5. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    One thing I'm noticing, though, is that Slimstat is way faster in WP 3.5, and excruciatingly slow with 3.1. Could it be a max_execution_time issue?

  6. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Any news in your issue?

  7. expromo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @camu,

    Sorry for the delay in my answers - it's near christmass time and I'm struggling to find time to work :)

    I have checked my memory_limit and it's 192MB on the server (checked via phpinfo();) and 128MB in wp-config in WP_MEMORY_LIMIT.

    I have turned on WP_DEBUG to true and it gives no error messages when it comes to slimstat - only a few Notices of undefined variables in my template - nothing more.

    I'm currently unable to upgrade higher than 3.1 because I'm using plugins that crash in the higher versions :(

    If you have any more ideas please let me know.
    You can contact me at expromo (at) expromo (dot) pl if you want to take a closer look.

  8. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Send me a message after the holidays, I'll take a look at your issue

  9. expromo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hej @camu.

    OK great - I will contact you after the holidays.
    For now thank you for your help and I wish you and your hungry family all the best for the holidays :)

  10. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Lol thank you!

  11. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the exact same issue on one of my sites, started 2 days ago. I'm running WordPress 3.5

  12. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please go through the steps listed here above or at least answer those questions to troubleshoot your problem.

    Thanks
    Camu

  13. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've had this before on another site but it just fixed itself within a day.

    WP DEBUG gives no messages, php memory limit is 128MB, slimstat database size is 240KB. If you need any more let me know.

  14. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you using any caching plugins?

  15. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, these are all the plugins I have installed on this site:
    Configure SMTP
    Contact Form Plugin
    Google XML Sitemaps
    Regenerate Thumbnails
    Sociable selecteren
    WordPress SEO
    WP SlimStat

  16. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you need any more specific debugging you can contact me at admin@cryptocur.com

  17. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just to clarify, your "issue" is that all the screens are empty except for Right Now, right? As I told Expromo, contact me after the holidays so that I can take a look at the problem ;)

    Cheers,
    Camu

  18. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah it's exactly the same as in the video, only Right Now and the stuff on the Dashboard are working.

  19. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @ExPromo, I just logged in and everything looked fine to me. Can you pull the 'Screen Options' drop down and see what checkboxes are marked for you?

  20. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    For me the checkbox makes no difference, I logged in from several locations/browsers also

    http://i47.tinypic.com/fk03ud.png

  21. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since I red your post about working it after logging in to his site I created a new user, for the new user everything works normally so it seems user related at least. On my admin account it still isn't working.

  22. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you notice, with the new user you see more than one checkbox :) For some reason the option associated to your admin account is "corrupted". Can you search for rows containing 'slimstat' in your wp_usermeta table and let me know what values you have for each user?

    Thanks

  23. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is what i get:

    24 1 closedpostboxes_dashboard_page_wp-slimstat-2 a:0:{}
    25 1 metaboxhidden_dashboard_page_wp-slimstat-2 a:0:{}
    21 1 meta-box-order_dashboard_page_wp-slimstat a:1:{i:0;s:0:"";}

    Only see settings for admin, not the testaccount I created

  24. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay, delete those three rows and see what happens :)

    Camu

  25. Jel2083
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, removing the records has solved the issue. Thanks!

  26. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Glad it worked. A vote/review for my plugin would be a nice way to say thank you :)

    Cheers,
    Camu

  27. expromo
    Member
    Posted 1 year ago #

    My issue has also been solved by deleting the corrupted wp_usermeta entries - now it works fine :)

    Thank you for your help camu. I have sent you the polish translation for your plugin I promised.

  28. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you, really appreciated! I will add it to the next release. There might be a few new strings, you can send me the new files later :)

    Take care
    Camu

  29. LeWebstiaire
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello.
    I have installed the last slimstat and like others I get white screens for reports.
    But in my case, I don't find any 'slimstat' in my wp_usermeta table.
    Could you help me please because I find slimstat a very good plugin.

    Thanks

  30. camu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    LeWebstiaire, can you create a new user slimstatadmin, and assign him the Administrator role? Then log into your WordPress admin area with the new user and check if you see the reports correctly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic