WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
all slideshows on a page are on the left side (5 posts)

  1. pegasus14
    Member
    Posted 9 months ago #

    Slideshow 2.2.19
    Hi, I am trying to place 5 slideshows on a page. When I place the code on the page in the position I want the slideshow, when viewing the page all the slideshows are on the left side of the page. How can I posotion the slide show exaclty on the page I want it to be.
    Thanks

    http://wordpress.org/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. frods
    Member
    Posted 9 months ago #

    maybe put it inside a table?
    do you have a link of your site?

  3. pegasus14
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello,
    I have been able to add some code when using the suffusion adhoc widget, which gets the slideshows aligned, but (this may be due to wordpress) other pictures and text do not position where I would like them arround the slideshow. The link is http://www.etb.uk.com/front-page

    Thanks

  4. frods
    Member
    Posted 9 months ago #

    other pictures and text do not position where I would like them arround the slideshow.

    You will have to be more specific than that, because we have no idea which other pictures and text you mean.

    If the elements that you cannot get aligned are not inside the slideshow, then I would think that the adhoc widget (that you are using somehow to align the slideshows and other elements?) is the problem, not the slideshows, right?

  5. pegasus14
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello, sorry, I have the adhoc widget with three slide shows inside it. What appears to be happening is that if I enter a line of text which is left formatted (as in "Government.....") as the next item after where the widget is placed, for some reason it starts at where the third slideshow positions itself. THis also occurs even if I place a blank line after the widget before writing text. There is currently two returns before the "Go to stat" text when I am in the wordpress editing window. THe issue doesn't appear to happen with the image that is between the two adhoc widgets, probably due to its size. MAybe I need to place a long thin image after the second adhoc widget?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic