WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] All Posts Disappeared (12 posts)

  1. fixthepig
    Member
    Posted 5 years ago #

    All of my posts and pages have disappeared. When I log into my dashboard/admin section it shows there are no posts or drafts. As of lastnight everything was fine. All posts were there. I did have an unusual problem yesterday where I couldn't get my new blog post to actually publish. I wrote a post and would hit publish, then it would say the post has published, however it would not show up on actual blog and it would stay as a draft within the dashboard/admin.
    Please help! Are all of my old posts gone??

  2. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    Check your database as posts and pages are kept in the wp_posts table.

    Also, you didn't make changes to wp-config.php did you?

  3. fixthepig
    Member
    Posted 5 years ago #

    How do I check that? and what do I do?

  4. fixthepig
    Member
    Posted 5 years ago #

    I didn't change anything. I couldn't get posts to upload/publish last night. I would click publish and it would say the post published but it wouldn't actually publish. In fact the post would stay saved as a draft. Last night all the old posts were there, now this morning, they are all gone per the Dashboard and the site. This all just happened out of the blue.

  5. fixthepig
    Member
    Posted 5 years ago #

    I checked the data base and all of the posts are there. But how do I fix this problem.

  6. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    Make sure you have a database backup and then try repairing your database tables.

    Also deactivate any plugins.

  7. fixthepig
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks Michael...I checked the database and it says that it's crashed and needs repair. Do you know how I would go about repairing it?

  8. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

  9. fixthepig
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks a ton! This worked.

  10. mcmc
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    I just tried all that it didn't help. Is there another possible reason why my posts disappeared after installing news widgest (I deactivated them again). My site is financeoftech.com

    Thanks for any help, much appreciated

  11. mcmc
    Member
    Posted 5 years ago #

    I should add that internet explorer claims that there is an error on the page, I am not sure if this is relevant, because even this wordpress forum seems to have errors and it still works.

  12. mcmc
    Member
    Posted 5 years ago #

    I removed all the widgets and plugins and reinstalled them, now it works again...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic