WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] All posts are gone on the blog attached to my website, how to recover them? (7 posts)

  1. makeupbrush
    Member
    Posted 1 year ago #

    I haven't been posting any blog posts for months. When I clicked on the Blog that is attached to my website, I realized that all the posts all gone. I contacted my hosting company and they said there is nothing wrong on their side. I still can control the admin panels and all the posts are still there. Just that I can't publish any post or republish the posts. They just won't appear on the Blog attached to my website.

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Your site URL?

  3. makeupbrush
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Your site works fine for me. Please clear cache and try again or try accessing the site using another computer.

  5. AK Ted
    Member
    Posted 1 year ago #

    I assume you're talking about http://www.makeupbrushstudio.com/blog/. Strange, there's no posts, but there are posts in your feed. Any chance you added any plugins or made any other changes the last time you were in the admin (months ago)? I'd try disabling all your plugins and go from there.

  6. makeupbrush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for all the help! The suggestion (from AK Ted) of disabling all plugins and then gradually activating them worked. I found the culprit which is the Tentblogger social widget. Now the blog is back to normal.

  7. AK Ted
    Member
    Posted 1 year ago #

    Glad to help. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic