WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] All plugins lost (3 posts)

  1. ewg
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please help
    Without provocation from my side, my website has lost all plugins and presents the following Warning on the dashboard's Content:

    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/kccekco/public_html/rants/wp-includes/theme.php on line 519

    I might add, when opening site for the first time this morning it would not load at all, other than to mention that something was wrong with Kstat. I then deleted Kstat and reloaded from my computer. This then brought up the site but all plugins were gone.
    Would deleting all of WordPress 3.1 and re-uploading help and would that destroy my posts etc.?

  2. ewg
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please HELP II
    In the mean time I have deleted WP 3.1 and reverted back to 3.0.5. However as before WP does not find either wp-content/plugins nor themes. Although the webpage loads correctly with f2 theme it says it can't find. With the following warnings on theme page;

    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/kccekco/public_html/rants/wp-includes/theme.php on line 513

    Warning: uksort() [function.uksort]: The argument should be an array in /home/kccekco/public_html/rants/wp-admin/themes.php on line 73

    Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/kccekco/public_html/rants/wp-admin/themes.php on line 94
    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/kccekco/public_html/rants/wp-admin/themes.php on line 150

    Warning: natcasesort() [function.natcasesort]: The argument should be an array in /home/kccekco/public_html/rants/wp-admin/themes.php on line 151

    and for Plugins it says "You do not appear to have any plugins available at this time." although they are on the server as usual.

    I'm code illiterate and do not know where to look or who to turn to

  3. ewg
    Member
    Posted 3 years ago #

    -SOLVED-
    kstats-reloaded seemed to have set it off out of the blue. All I got was an error page referring to Kstats. Once I deleted it, also from the DB, I could get in but no plugins and no themes were shown. Which was then solved by the web-host who made some permission modifications and all worked as before. (GOODBYE kstats)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.