WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All my Themes have disappeared (4 posts)

  1. Chris Were
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've just done a fresh install of WordPress multisite, and none of my themes (apart from 2011) show up in any of the themes menus (network or site specific). Even 2010 doesn't show up, every time I install a theme it says it's installed correctly but never appears.

    The theme files and directories exist and I've checked they have the correct permissions.

    Any Ideas?
    Chris

  2. dgilmour
    Member
    Posted 1 year ago #

    I suggest going back a step and getting your fresh installation working properly before trying to add any new themes.

    Is it a brand new installation, with a new, empty database?

  3. sophia730
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a blog but were are the web site themes? I have downloaded responsive and I just have the blog in my dashboard.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    This will give you lots of basic info about WP -

    http://codex.wordpress.org/First_Steps_With_WordPress

    Also: http://codex.wordpress.org/Using_Themes

    If you don't want a "blog" see: http://codex.wordpress.org/Creating_a_Static_Front_Page and http://codex.wordpress.org/Pages

    If you have additional questions, please start a new thread - per http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic