WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

all links broken when use permalinks (6 posts)

  1. WebDi
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm sorry if one might think this is a re-post, but I've not found a solution to my problem from the other posts.

    I've been asked to look into a problem for a friend. Here's the situation.

    1. I've got a fairly new blog http://yellowstonerivercouncil.org/news/.
    2. It's using the default theme.
    3. It's using the most recent WordPress version 2.9.2.
    3. It uses permalinks and apparently these were working for a couple of weeks.
    4. Now suddenly all of the internal links are not working for no apparent reason.
    5. When I revert to the default links, everything works fine.

    What would cause these to just break?

    This is what I've tried.
    1. I've looked for hack symptoms as suggested in another post, and found none.
    2. I've created an .htaccess file with the snippet of code provided on the permalinks page and uploaded it to the wordpress-content directory. (there didn't appear to be one before and did not seem to be a hidden file)

    I still cannot get these links to recognize the appropriate page.

    Any suggestions/advice would be greatly appreciated.

    PS
    I'm not sure if this is relevant, but this problem was discovered because we were trying to set up a feed of the blog on another web site and http://yellowstonerivercouncil.org/news/feed/ could not be found. However, when I revert back to the default (not permalinks) this still can't be found.

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

    what I would do
    delete the htaccess file in the /news directory
    let wordpress rebuild the permalinks
    reset them in
    admin - settings - permalinks
    save - be sure of success message
    clear browser cache
    test site

  3. WebDi
    Member
    Posted 4 years ago #

    Samboll, Thanks so much!

    I had to create a new .htaccess file after I rebuilt the permalinks, but then everything worked like a charm, including my feed!!

  4. dojopan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Sweet. This just solved my problem as well :D Thanks so much.

  5. babeburp
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks so much. This saves my day!!

  6. sjoyfitandinspired
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi - how do you "let wordpress rebuild the permalinks" Does this happen automatically. I am having a similar problem after updating to version 3.0.4

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic