WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] All it says is "Error!" (9 posts)

  1. JohnnyN05
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello All,

    I am trying to Export a Site but all I get is "Error!". And I apologize if this has been posted many times, but trying to search for "Error" in either google or here is fruitless.

    Anyway, I tried a few things but I am at a lost. As you can see below, the Error message doesn't help at all! I've narrowed the problem to be in the admin.php page, as I've placed 'die("here");' before and after the require_once( "admin.php" ) and it 'dies' when it's placed before but 'errors' when placed after.

    Any help whatsoever would be greatly appreciated!!

    Here are the details:

    Version: 3.0.3
    Network: Enabled using Sub-Domains
    Custom Post Type: Yes
    Custom Taxonomies: Yes
    Domain Mapping: Yes
    URL of error: http://domain.com/wp-admin/export.php?mm_start=all&mm_end=all&author=all&export_taxonomycategory=0&export_taxonomyaios_tax_property_type=0&export_taxonomyaios_tax_property_status=0&export_taxonomyaios_tax_property_feature=0&export_post_type=all&export_post_status=all&submit=Download+Export+File&download=true
    Page Source of error page:

    <style>
    *{
        font-family: tahoma;
        letter-spacing: 0.5px;
    }
    
    input,form,p{
        font-size:9pt;
    }
    form{text-align:center;}
    </style>
    Error!

    Thanks!

  2. no idea. Have you check error logs?

  3. JohnnyN05
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey Andrea_r,

    Thanks for the reply.

    I checked the error logs and no entry, but I did check the access logs and the GET request was there with a 200 code.

    It might be a plugin that's issuing this error. I grepped wordpress code for 'Error!' and it came up empty. Well there was an 'Error!' in wp-includes/ms-deprecated.php, but the HTML output was not the same. It was in the 'graceful_fail()' function. I will have to do more research on this.

    Thanks!

  4. Try a grep for letter-spacing: 0.5px but ... obviously turn off all the plugins and see if it magically works.

  5. JohnnyN05
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey Ipstenu,

    I grepped for letter-spacing: 0.5px and letter-spacing and I didn't find the same code.

    Unfortunately, I can't deactivate any plugins as its a live install with quite a few sites on it.

    Thanks!

  6. Try a smaller export? Maybe limit it to this month or something...

  7. JohnnyN05
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well guys I figured it out! Thanks everyone for the help!

    The culprit was the WP-DownloadManager plugin.
    I just changed the 2nd line (the if statement) from this...

    <?php
    if($_GET['download']!=''){
        $data = DB::getById('ahm_files',$_GET[download]);
    ?>
    <style>
    *{
        font-family: tahoma;
        letter-spacing: 0.5px;
    }
    
    input,form,p{
        font-size:9pt;
    }
    form{text-align:center;}
    </style>

    to this...

    <?php
    if($_GET['download']!='' && is_int($_GET['download'])){
        $data = DB::getById('ahm_files',$_GET[download]);
    ?>
    <style>
    *{
        font-family: tahoma;
        letter-spacing: 0.5px;
    }
    
    input,form,p{
        font-size:9pt;
    }
    form{text-align:center;}
    </style>

    It looks like this plugin relies on $_GET['download'] and is expecting this to be an int( id ). WordPress' export function uses $_GET['download'] as a boolean. I have sent an email to the plugin owner.

    Thanks again!

  8. JohnnyN05
    Member
    Posted 3 years ago #

    oops...

    Looks like I made a mistake. It wasn't the WP-DownloadManager plugin, it was the "Downlodable File Manager" plugin. I'm such a tool!!

  9. I can see that happening... They both play with the download settings...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic