WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All Images Not Showing Up (2 posts)

  1. simplisticshenanigans
    Member
    Posted 5 years ago #

    OK I have searched forums, tried troubleshooting but just can't seem to figure out what is wrong.
    My site is http://www.simplisticshenanigans.com

    I am currently using the atahualpa theme.

    As it stands I cannot see any images on the website. The images are all being uploaded, I have changed all the folder permissions on my server to 777... but still nothing. The images are being uploaded because they are showing up on my server.

    I should have one image in my first post entitled: blade.jgp as well as an image next to my blog title called "logosymbol.gif".
    Both are currently showing up as broken links.

    I am completely new to wordpress, so any help is appreciated.

  2. simplisticshenanigans
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry for lashing out in previos posts... frustration is getting the best of me.

    It seems that the main image in my only post is not showing up in all browsers for some reason.
    It is appearing in FF 3.0.0. but that is about it from what I can tell, everywhere else it is showing up as a broken link or with the ALT tags.
    When I click on the picture in an oler version of FireFox it is coming up with the following message:

    “The image “http://simplisticshenanigans.com/wp-content/uploads/2008/09/comingsoon.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.”

    I am unsure where to turn with this problem. I have searched the forums a bit, and looked at troubleshooting but the problem continues to get the best of me.

    Any help is welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.