WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Alignment Problem with Simplicity's Mini-Features (5 posts)

  1. gino31
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm using the Simplicity theme by Woo Themes. I'm also a novice. I added three features to the mini-features section of the home page, but they're not all on the same row as the Simplicity demo shows. I added the first two features and they lined up side-by-side without a problem. The problem occurred when I added the third feature.

    Does anyone know how I can fix the alignment?

    My site is as follows: http://www.axiosengineering.com/dev/wordpress/

    Thank you for your help!

  2. blondie53185
    Member
    Posted 2 years ago #

    It appears to me, that you need to expand the size of your .main #col-left in the css. I took a quick look with the Firefox add-on Firebug and see that the right hand side of your site is space reserved for a sidebar.

  3. amadeoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I am using the "Simplicity" theme, which has a block in the homepage called "Mini-Features", with title, description and image. But I can’t see (in the homepage) the images I uploaded and associated with each of the 3 mini-features I've created.

    What could happen? How do these thumbnails come out in the homepage?

    Will it be an error of WordPress or of the “Simplicity” theme?

    Any advice or recommendations would help me a lot.

    Thank you very much.

  4. Saviour Photos
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I have a similar/same problem with this theme. My site is a CMS with not blogging/posting. If you change settings/reading to 'latest posts' then your mini-feature will show (well it does on mine), but lose all front page text. Change it back to 'static page' and you lose the mini-features but get your text back. This looks like a bug to me but I am not a Woo member so cannot post. If you are a member then maybe you could log it ?
    Good luck.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    I'm sorry but as you are using a commercial theme, you need to seek support from the theme's vendors.
    http://www.woothemes.com/support/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic