WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Akismet
Akismet key hard coded in multisite not working (6 posts)

  1. Jasonheffner
    Member
    Posted 11 months ago #

    When specifying WPCOM_API_KEY in wp-config.php on a multisite install the site key no longer gets hidden on the akismet settings page.

    This is the same topic posted a month ago. We are using the 3.6 version of WP multisite along with 2.5.9.

    http://wordpress.org/support/topic/problem-with-akismet-key-when-hardcoded-in-multisite-installations

    Has anyone run into this issue? There was also some mention of needing an Enterprise account for educational institutions now. Is the case, and if so, would that resolve the issue?

    Thanks to anyone who can respond, so far I only got a snarky moderator unfortunately.

    http://wordpress.org/plugins/akismet/

  2. Eduardo Larequi
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have to do more testing, but at first glance I think that this problem has not been fixed in WordPress 3.6, whioh includes Akismet last version (2.5.9).

  3. Jasonheffner
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks @Eduardo I went ahead and purchased an API key but the Akismet site had several problems and errors when trying to purchase. I'll also send them a support email directly now and follow back up here if I find anything out.

  4. Jasonheffner
    Member
    Posted 11 months ago #

    Support confirmed it as a bug and introduced in 2.5.8. They are working on a fix.

  5. Eduardo Larequi
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks for the information. I hope they fix it soon.

  6. dmorton
    Member
    Posted 4 months ago #

    We are still having a problem with this. Anyone seen a fix?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.