WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Akismet 2.1.7 problem (21 posts)

  1. Deblog
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've just updated to akismet 2.1.7 and I have a problem

    When I go into spam queue and press the "delete all" button, nothing happens, except form a page refresh. Can anyone help me with this, or it's a bug from akismet?

    Thanks!

  2. jaimetout
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same problem here, and I just read another thread in which a few others were having the same trouble. Sounds like a bug to me.

  3. sunipeyk
    Member
    Posted 5 years ago #

    do not upgrade it yet :) yes it has a problem.
    i had a same problem with 2.1.6 too same as with 2.1.7 now.

    here is the solution=
    delete akismet and upload the akismet comes with the wordpress 2.6.1 in the content>plugin>
    use that one , it works :)

  4. ZegaZegaZig
    Member
    Posted 5 years ago #

    must be a bug, got the same problem on 3 different blogs

  5. crime_genius86
    Member
    Posted 5 years ago #

    me also.. got the same problem..

  6. tagging
    Member
    Posted 5 years ago #

    same here. wordpress 2.6.1 and akismet 2.1.7

  7. 7lotusflwr
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having the same problem with Akismet. It's not working.

  8. selman
    Member
    Posted 5 years ago #

    Isnt there anyone to solve this problem? :(

  9. TheSpoter
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yep, it is broken!

    And lets hope that dev team is reading it and provides a new version soon otherwise instead of helping - it will get our blogs overrun with spam

  10. Stellaire
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same problem

  11. Bartosz Romanowski
    Member
    Posted 5 years ago #

    A new version marks spam very well, but it's not possible to delete marked spam posts.
    I hope the dev team will resolve this problem as soon as possible, but there's no reason to panic. ;)

  12. Benoit Catherineau
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have same problem on different blogs too.

  13. Ginchen
    Member
    Posted 5 years ago #

    Get the previous version here ;)

  14. g30rg3x
    Member
    Posted 5 years ago #

    The best-solution is to change the line 727 from:
    if ( ! ( isset( $_GET['recheckqueue'] ) || isset( $_REQUEST['action'] ) ) )

    To:
    if ( ! ( isset( $_GET['recheckqueue'] ) || isset( $_GET['action'] ) ) )

    Regards

  15. g30rg3x
    Member
    Posted 5 years ago #

    Well akismet 2.1.8 is now avaliable...
    So now the problem is fixed.

    Regards

  16. tagging
    Member
    Posted 5 years ago #

    yeah works great again ! thanks for the fast fix :=)

  17. Benoit Catherineau
    Member
    Posted 5 years ago #

    This problem is resolved now, with 2.1.8. Thanks for this fix so quickly ;)

  18. 7lotusflwr
    Member
    Posted 5 years ago #

    Where is 2.1.8? Not finding it.

    Thanks

  19. 7lotusflwr
    Member
    Posted 5 years ago #

    ...fixed.

  20. jaimetout
    Member
    Posted 5 years ago #

    That was indeed a very fast fix. Thanks.

  21. kjetilgf
    Member
    Posted 5 years ago #

    Works fine - even with WP 251
    Well done

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic