WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AJAX not working in WP 2.3.1 (6 posts)

  1. PeteLacis
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have successfully installed WP 2.3.1 in a variety of accounts on the same ISP using the same WP templates. However, in one install (which I have re-done twice now), all AJAX features fail to work correctly. Specifically, CFORMS II loads the plugin, but nothing "works" within posts. Also, the MYDASHBOARD plugin generates the following errors when I try to access the Dashboard page:

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 637

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 641

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 645

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 657

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 665

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 670

    Warning: array_push() [function.array-push]: First argument should be an array in /home/safespring/www/www/wp-content/plugins/mydashboard/mydashboard.php on line 675

    Anyone have any ideas on this one? The only thing I haven't done is create a new database. I've spent a while populating this site and would prefer not to have to do this.

  2. thisbejoe7
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the same issue, anyone have a solution to this?

  3. thisbejoe7
    Member
    Posted 6 years ago #

    FYI - I just fixed it based on info from another forum, used the following steps:

    Can you try the following for me to see if that helps.
    1. De-activate the plugin.
    2. If you have access to phpmyadmin or some other database admin tool, connect to your WordPress database and look at the `wp_options table.
    3. Look for two entries, clearskys_dashboard_config and clearskys_dashboard_pages, and delete them.
    4. Re-activate the plugin and go to the Dashboard page.

  4. dafunks
    Member
    Posted 6 years ago #

    @ thisbejoe7

    This worked :D all working now :D thanks

  5. outreal
    Member
    Posted 6 years ago #

    @thisbejoe7
    I can confirm too it works. But I find it very strange. My blog was working flawlessly, and suddenly (?) this problem appeared. Don't knowing what to do to solve, I reinstalled the whole blog (in fact, I just used again the install script, after backing up ONLY the core WP databases) and the MyDashboard was working again.

    But a few days later, it just stopped working one more time, exactly what has been described in the first comment. So, OK, we have a solution, but how often will we have to apply it?

    Anyway, thanks to the author for this great plugin, my dashboard has space to breathe now :)

  6. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 6 years ago #

    Any plugin that messes with the dashboard will likely stop working in WordPress 2.5, as the dashboard has undergone radical surgery. Might keep that in mind before upgrading.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic