WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact Form 7
[resolved] Ajax loading symbol not going away with custom post method (3 posts)

  1. McShaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have written a custom post method that sends information through the Mandrill transactional mail service. This method takes advantage of the 'wpcf7_before_send_mail' hook and sets $mail->skip_mail = true;

    Everything operates correctly, however with javascript/ajax enabled, when clicking submit the little Ajax loading symbol appears and does not go away.

    I was wondering if it would be possible for me to feed a confirmation that the email was sent back into Contact Form 7 so that it would act as per normal. i.e loading symbol disappears and email sent confirmation appearing

    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7/

  2. McShaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    REALLY SIMPLE CAPTCHA IS THE PROBLEM!!!!

    I was reading a post about a similar problem where users are rolling back their versions of Really Simple CAPTCHA to 1.4

    As soon as I turned off Really Simple CAPTCHA my custom post method worked perfectly and Contact Form 7 displayed a successful delivery message!

    Great that I have identified the problem... Does anybody know if Takayuki Miyoshi is aware of this issue?

  3. McShaman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I dont know whats going on! Now I have reactivated the Really Simple CAPTCHA and it is working. I will keep an eye on it I suppose.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic