WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Filebase Download Manager
AJAX file browser not working (17 posts)

  1. SkyHiRider
    Member
    Posted 5 months ago #

  2. Fabian
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    What other Plugins do you have enabled?

  3. SkyHiRider
    Member
    Posted 4 months ago #

    Sabai, SabaiDiscuss, WordPress SEO by Yoast

  4. Fabian
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Try this fix:
    In file wpfb-load.php replace:

    if(SUPPRESS_LOADING_OUTPUT)
    	@ob_end_clean();

    with

    if(SUPPRESS_LOADING_OUTPUT) {
    	while(@ob_end_clean()){} // destroy all ob buffers
    }
  5. SkyHiRider
    Member
    Posted 4 months ago #

    Did not help. I can send you my login details so that you could have a look and find the problem if you wish.

  6. joe.toomey
    Member
    Posted 4 months ago #

    I think I'm seeing the same symptom. Please let me know if I should open a different thread for this instead.

    We don't use the AJAX file browser for end users, only for content people editing posts/pages and uploading content. This was working yesterday and appears to have stopped working when our host upgraded us from version 0.3.0.02 to 0.3.0.03. Today I tried upgrading to 0.3.0.04 but the problem remains.

    When an author clicks on the toolbar to insert a wp-filebase file into the rich text editor and then navigates to the Single File tab, the Select file area on the bottom of the tab is blank. In Chrome Developer Tools, I see the following error logged 3 times.

    POST http://www.mysite.com/wp-content/plugins/wp-filebase/wpfb-ajax.php net::ERR_EMPTY_RESPONSE jquery.js?ver=1.10.2:5
    send jquery.js?ver=1.10.2:5
    x.extend.ajax jquery.js?ver=1.10.2:5
    load jquery.treeview.async.js?ver=0.3.0.04:37
    $.fn.treeview jquery.treeview.async.js?ver=0.3.0.04:91
    refreshTrees editor-plugin.js?ver=0.3.0.04:225
    (anonymous function) editor-plugin.js?ver=0.3.0.04:253
    c jquery.js?ver=1.10.2:3
    p.fireWith jquery.js?ver=1.10.2:3
    x.extend.ready jquery.js?ver=1.10.2:3
    q jquery.js?ver=1.10.2:3

    The site in question is not yet publicly deployed so I can't provide access, but I'm happy to provide any additional detail that would help in diagnosing the problem.

    Thanks for your help,
    --Joe

  7. Fabian
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    SkyHiRider,
    use the contact form at http://wpfilebase.com/contact/ to send me the credentials.

    Thanks
    Fabian

  8. dub mahadev
    Member
    Posted 4 months ago #

    I have similar problem, its not working anymore since yesterday.

  9. joe.toomey
    Member
    Posted 4 months ago #

    I notice that our host upgraded us to version 0.3.0.05 and the problem appears to be fixed. I can't say for certain that it's related to the version changes, but it seems like the most likely explanation. If you fixed something -- thank you.

    --Joe

  10. SkyHiRider
    Member
    Posted 4 months ago #

    Well the upgrade did nothing for me. Still have the same problem.

  11. writecraft
    Member
    Posted 4 months ago #

    Having the same problem on an intranet I manage. Seems to be an ajax issue. Files can be downloaded from simple links, but the tree views just give an endlessly spinning circle then a 'not found' message.

  12. Chrisp70
    Member
    Posted 4 months ago #

    Have the same problem too,
    everything was working on Intranet setup for several months, then stopped showing ajax tree view from 3 days ago.
    have already tried:
    replace wpfb-load.php
    if(SUPPRESS_LOADING_OUTPUT)
    @ob_end_clean();
    with

    if(SUPPRESS_LOADING_OUTPUT) {
    while(@ob_end_clean()){} // destroy all ob buffers
    }
    no effect
    files and links can be opened, but folder tree views jsut show spinning circle

  13. prdixon
    Member
    Posted 4 months ago #

    I'm having this same problem as of the past few days. I was still on the previous version of WP-filebase so I updated the plugin. It didn't fix the problem but now I also get an empty error dialog box in addition to the spinning folder.

  14. planetparker28
    Member
    Posted 3 months ago #

    Same issue here. Have tried all suggestions from prior comments. It was working fine until we just updated to WP 3.8.2

    Any other suggestions on how to get this working? thanks

  15. planetparker28
    Member
    Posted 3 months ago #

    Well, it's working for me now. I deactivated and uninstalled this plug-in. Then I re-installed WordPress 3.8.2. Then I re-installed and activated the WP-Filebase plugin, and it worked.

  16. iboxsolutions
    Member
    Posted 3 months ago #

    I have the same problem since updating to WordPress 3.8. Problem remains with WordPress 3.9 and plugin version 3.0.5.0 (even with suggested fix in wpfb-load.php).

    Any indication of when a fix might become available?

  17. T Klein
    Member
    Posted 2 months ago #

    I have the PRO version and my user-search wasn't workingwhen trying to set file permissions.

    I applied the fix above to line 42 of the wpfb-load.php file.

    if(SUPPRESS_LOADING_OUTPUT && ob_get_level() > 1){
    	while(@ob_end_clean()){} // destroy all ob buffers
    }

    It fixed my user search. Just to let you know.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.