WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

After upgrading to 3.5 and entering a new post (5 posts)

  1. josephmiddleton
    Member
    Posted 1 year ago #

    Greetings,

    what a wonderful life--I should have upgraded after Christmas hehehehe.

    Greets all and Happy Holidays.

    after upgrading, I thought I lucked out during a quick preview thinking all was fine, upgrading to 3.5

    But today when I went to create a new blog entry, I noticed I could not add any tags. Then I said hmmm maybe its my fancy editor additions so I deactivated the mod, cleared the WP cache and browser cache--but alas it still would not let me add any tags. Under the tags I noticed that the count view was not displaying any stats even if they were zero. So I am coming here to ask how to get that the tags back to working.

    Sorry to say I am not that much of a programmer, but can follow directions very well, just if you could tell me step by step and where to find the files, I can fix it.

    Thank you for helping...

    In IE I Get these errors:

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.4506.2152; BRI/2; BOIE8;ENUS)
    Timestamp: Sun, 16 Dec 2012 18:50:21 UTC

    Message: 'length' is null or not an object
    Line: 2
    Char: 14331
    Code: 0
    URI: http://joseph.heavenboundministry.com/jjblog/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load=jquery,utils,quicktags,thickbox,underscore,shortcode,plupload,plupload-html5,plupload-flash,plupload-silverlight,plupload-html4,&load=json2,media-upload&ver=3.5

    Message: 'sheet' is null or not an object
    Line: 245
    Char: 20
    Code: 0
    URI: http://joseph.heavenboundministry.com/jjblog/wp-content/plugins/jetpack/_inc/spin.js?ver=1.2.4

    Message: 'Backbone' is undefined
    Line: 30
    Char: 32
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/notes-rest-common.js?ver=2.0.4-201250

    Message: 'Backbone' is undefined
    Line: 1
    Char: 45
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/admin-bar-rest.js?ver=2.0.4-201250

    Message: Object expected
    Line: 1
    Char: 27
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/admin-bar-rest.js?ver=2.0.4-201250

  2. Sabinou
    Member
    Posted 1 year ago #

    Joseph, usually the first required thing in such a case, is that you try
    - with another template : does the problem disappear
    - with the plugins deactivated (read the stickied 3.5 problems list to find how to deactivate the plugins in a few seconds) : does the problem disappear

    Case 1 : yes, the problem disappears. GREAT ! You know the culprit, just deactivate that one, and reactivate the rest, you're done :)
    Case 2 : then things become more interesting, but at least you've cleared the most common issues...

  3. linux4me2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Those look like javascript errors, and when I go to your site, I do get a bunch of non-specific javascript errors. That's usually due to conflicts between different javascript files, or some necessary file not loading.

    I think the main problem may be due to a plugin called "The Ultimate Tag Cloud Widget." A quick look at your site shows that the javascript file for that is still loading, so I would try deactivating it first and re-testing.

  4. josephmiddleton
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Linux4me2 I definately went and deauthed the tag cloud plugin cleared the cache and loged out. left the site all together in the browser and cleared the browser reloaded and then reloaded and logged into the blog. Some of the errors seemed to have vanished but when I went to modify the post so I could add some tags, these errors poped up again and would not let me add any tags.

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.4506.2152; BRI/2; BOIE8;ENUS)
    Timestamp: Mon, 17 Dec 2012 00:01:32 UTC

    Message: 'length' is null or not an object
    Line: 2
    Char: 14331
    Code: 0
    URI: http://joseph.heavenboundministry.com/jjblog/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load=jquery,utils,quicktags,thickbox,underscore,shortcode,plupload,plupload-html5,plupload-flash,plupload-silverlight,plupload-html4,&load=json2,media-upload&ver=3.5

    Message: 'sheet' is null or not an object
    Line: 245
    Char: 20
    Code: 0
    URI: http://joseph.heavenboundministry.com/jjblog/wp-content/plugins/jetpack/_inc/spin.js?ver=1.2.4

    Message: 'Backbone' is undefined
    Line: 30
    Char: 32
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/notes-rest-common.js?ver=2.0.4-201251

    Message: 'Backbone' is undefined
    Line: 1
    Char: 45
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/admin-bar-rest.js?ver=2.0.4-201251

    Message: Object expected
    Line: 1
    Char: 27
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/admin-bar-rest.js?ver=2.0.4-201251

    thank you so much for helping. I hope it is as easy as waiting for a few updates or looking for a plugin to replace.

    Thank you

    Joseph

  5. linux4me2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow. You have a lot of plugins, don't you? I think I might deactivate them all, then test one at a time by re-activating them one-by-one, checking the ability to add tags each time, until I found the culprit. You shouldn't have to do all the cache clearing and restarting, though I might do it after deactivating all the plugins.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.