WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] After upgrade to 3.1 category pages don't display (5 posts)

  1. Ojster
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello!

    I upgraded to 3.1 and everything esle seams to work OK, except when I select a certain category, I always see the main page with all the posts, instead of posts in that category. And those categories that have their own template, also do not show. Archives by month work OK.

    What could be the cause for this? How can I solve the problem?

    Thanks for any tips!

    Best regards,
    Peter

  2. Roy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Get rid off any category plugin that you use.

  3. Ojster
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Roy,

    Thank you, but I already tried that and it does not change anything. I deactivated:

    Advanced Category Excluder
    Elevate Parent Category Template
    Redirection - just in case

    But I still have the same problem. Whatever category I choose, the URL above is correct, but the content is the same as on main page.

    Best regards,
    Peter

  4. Roy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Search around the forums a little. Something changed with categories in 3.1 and there seems to be a whole range of plugins conflicting with the new version.
    A faster way, perhaps, is deactivating ALL plugins and see if that helps. If it does, reactivate them one by one.

  5. Ojster
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well I found out I have to look for permalink problems and I tried this solution:

    http://wordpress.org/support/topic/custom-permalinks-broken-31?replies=2

    But with no luck. For me this worked:

    http://wordpress.org/support/topic/upgraded-to-31-now-my-permalinks-dont-work/page/2?replies=33#post-1958909

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic