WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] After update 3.8 header area in Atahualpa disappeared (12 posts)

  1. dalibor
    Member
    Posted 4 months ago #

    After update to WP 3.8 and all other updates of plugins and themes, menu and header disappeared in my Atahualpa theme.

    Change permalinks did not help and after switching Twenty Twelve menu appear in header area, but header image is still missing. Atahualpa still remain the same (no header area including menu)
    Thanks for suggestions.

    PS: next time I feel like to do not update at all after this experience

  2. Plumberpat
    Member
    Posted 4 months ago #

    I have the same problem

  3. dalibor
    Member
    Posted 4 months ago #

    Thanks, good to know I am alone with this.

  4. Dansant.org
    Member
    Posted 4 months ago #

    Same problem here - The message showing up is "function.array-rand"

  5. Andrew Nevins
    Spam zapper & Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    menu and header disappeared in my Atahualpa theme.

    In the actual website or are you referring to places in your dashboard?

  6. Rich_E
    Member
    Posted 4 months ago #

    I hit this problem but luckily had seen mention of it in the Atahualpa forums before installing.

    Go to the Atahualpa settings (Apperance > Atahualpa Theme Options) and separately save the settings in "Header Area" and "Footer" sections.

    That should fix it.

  7. dalibor
    Member
    Posted 4 months ago #

    To Andrew Nevins: It disappeared from the website. in the setting it is still the same.
    As I wrote- if I change to another theme, he menu is still there. Also the problem is still the same even if I disable all plugins, therefore I suppose it is problem of the theme.

  8. Andrew Nevins
    Spam zapper & Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    Have you posted this in Atuhualpa's subforum?
    http://wordpress.org/support/theme/atahualpa#postform

  9. Plumberpat
    Member
    Posted 4 months ago #

    I have not got Atahualpha Rich_E
    Do you know any one who can fix this or revert back to 3.7

  10. Andrew Nevins
    Spam zapper & Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    @Plumberpat, you don't have the same problem. Please create your own thread.

  11. Rich_E
    Member
    Posted 4 months ago #

    @Andrew, the issue is covered in the top item in the Atuhualpa subforum.

  12. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    This is not the correct forum for a theme issue - please see:

    http://wordpress.org/support/topic/header-and-menus-lost-in-todays-update-then-blog-went-downhelp?replies=5

    Post a NEW thread in that forum if you need additional help.

    [Thread moved out of "Requests and Feedback"]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic