WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

After the upgrade to 3.4.1 don't see uploaded images on the network sites (6 posts)

  1. TomDotCom
    Member
    Posted 2 years ago #

    I create network on version 3.1.2 and it had worked well.
    Аfter automatic upgrade to version 3.4.1 basic site has good functionality, but in the network site do not show images.

    I can upload image in admin panel, can see it by ftp in directory:
    wp-content/blogs.dir/4/2012/08/Cuba3.jpg

    But in web-browser I can't see the image.
    http://www.kettik.kz/test/files/2012/08/Cuba3.jpg
    Same situation:
    http://www.kettik.kz/test/wp-includes/ms-files.php?file=2012/08/Cuba3.jpg
    If I do "Save image as.." on the broken image, I take good image on my disk.

    WordPress work on the Ngnix web-server, and I don't have .htaccess file for edit.

  2. There's a web-config for nginx, in lieu of .htaccess. Did you edit that?

    http://wordpress.org/support/topic/nginx-rewrite-rule-for-wordpress-3-multisite?replies=16

  3. TomDotCom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Is Rewrite rules for version 3.1.2 and 3.4.1 different? Can upgrade process edit that rules?
    Becouse early all worked. I can't edit web-server rules on my hosting. :(

  4. TomDotCom
    Member
    Posted 2 years ago #

    If I save empty photo from my site to local disk - image is saving but result is "damage or incomplete photo" (in simple viewer it is showing without little down side of image, in Photoshop I see error message about problem).
    http://www.kettik.kz/test/

  5. Is Rewrite rules for version 3.1.2 and 3.4.1 different?

    Not for .htaccess but ... I have no idea for IIS. It's weird.

    And that error is your server config, which is as much as I can tell you :/

  6. TomDotCom
    Member
    Posted 2 years ago #

    I think problem is not rewrite. If browser can save picture, it can see picture. When I get properties of empty pictures on the screen - browser give me information about size in kb. But size in pixels - 0x0.
    May be it is wrong work of ms-file.php?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic