WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Facebook: Advanced Optimization for All Social Websites
[resolved] after installation 503 service unavailable (7 posts)

  1. vagmor
    Member
    Posted 1 year ago #

    please help after installing all my site went down with message 503 service unavailable, nor the front or theback end is accesible... please advise

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-facebook/

  2. vagmor
    Member
    Posted 1 year ago #

    citynews.com.gr

  3. JS Morisset
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    On my cell phone, so excuse brevety.

    If u have access to editing wp-config.php, set WP_DEBUG to true (see sticky post for instructions). Check log for error msg.

    If you delete the plugins/nextgen-facebook/ folder, WP will disable the plugin.

    Haven't heard of this prob before, so suspect issue w other plugin or theme.

    Could try disabling all plugins and reinstalling. Then re-enable plugins on by one. Check log. If find anything, let me know and ill install the same plugin in my DEV environment to debug.

    Keep me updated. ;-)

    Thanks,

    JS.

  4. JS Morisset
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did you find an error message in the debug log?

    The sticky post I was referring to is here: http://wordpress.org/support/topic/please-read-before-posting-2?replies=3

    And the debug definitions for the wp-config.php file are:

    define('WP_DEBUG', true);
    if ( defined('WP_DEBUG') ) {
            define('WP_DEBUG_LOG', true);
            define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
            @ini_set('display_errors',0);
    }
    
    define('NGFB_DEBUG', true);
    define('NGFB_WP_DEBUG', true);

    Your website a appears to be ok. Let me know if there's anything I can do, or if I should mark this support thread resolved.

    Thanks,

    js.

  5. JS Morisset
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It's been 2 days and I haven't heard anything back, so I'm going to consider this issue closed.

    Thanks,

    js.

  6. vagmor
    Member
    Posted 1 year ago #

    hello
    sorry for the delay it seems it was something else that came tha same time with the installation of the plugin, the hoster informed me that he found some bad code on the site and they removed it and with the add-on still enabled the site is ok!! so it probably was omething else!!
    anyway thank you for your fast responce! it was really amazing

  7. JS Morisset
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Glad to hear things worked out.

    Don't forget to leave a positive review. ;-)

    http://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/nextgen-facebook

    Thanks,

    js.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic