WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Toolbar Theme Switcher
Adminbar not displaying after switching theme (7 posts)

  1. Max Pen
    Member
    Posted 9 months ago #

  2. Andrey "Rarst" Savchenko
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Do you get any error messages with WP_DEBUG enabled?

    Does toolbar work properly with that theme if you switch to it via usual means?

  3. Max Pen
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yeah:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/functions.php:3041) in /wp-content/plugins/toolbar-theme-switcher/toolbar-theme-switcher.php on line 259

    And I do not understand your last question at all.

  4. Andrey "Rarst" Savchenko
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    That indicates that something else is sending output before switcher and at that point no output should be happening yet.

    And I do not understand your last question at all.

    If you disable plugin and switch to theme normally in admin, does toolbar work properly?

  5. Max Pen
    Member
    Posted 9 months ago #

    It appears your plugin is not at fault here for the adminbar not showing up.

    Sorry to waste your time on this. Unless that error is not normal?

    However due to your plugin I'm unable to activate any other theme but the current theme. And that is a serious bug.

    And for some odd reason that plugin keeps activating the same theme over and over when activating the plugin...

    When deactivating the plugin the theme goes back to the other one. The one it was before the plugin got activated. Which is good.

  6. Andrey "Rarst" Savchenko
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Something in your setup is sending output to browser before it should and it's likely interfering with my plugin setting cookies for theme choice.

    I imagine if you figure out what that is and fix it - my plugin would work just fine for you.

  7. Max Pen
    Member
    Posted 9 months ago #

    I could try to activate each plugin one by one?

    Maybe its an other plugin causing it.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.