WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Admin White Screen, Admin Slow, Admin Posts and Pages Disappeared Gone (6 posts)

  1. dajamadesign
    Member
    Posted 4 months ago #

    First I noticed posts and pages missing. Next, a 500 internal server error. Then, a very slow admin panel (logging in and navigating around admin). Lastly, the white screen of death.

    What I have done:

    1. Removed plugins via FTP. This fixed the white screen, but not the slow performance or missing posts and pages.
    2. Repaired databases. This didn't seem to help anything.
    3. Deleted .htaccess file. This didn't seem to help anything. It did cause the end users view of the website to crash.
    4. I've tried to change permalinks and get the 500 internal server error on the permalinks page.

    The website I manage is: http://franklinfitnesscenter.com

    A couple of questions:

    1. If I reinstall WordPress, will it effect my database?
    2. Where does my database live?
    3. I've made backups of both the site and database. Can I apply them to a new installation of WordPress?

    Please help. Thanks a lot!

  2. dajamadesign
    Member
    Posted 4 months ago #

    Anyone?

  3. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    This will give you some insights in speeding up the site.
    http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Ffranklinfitnesscenter.com%2Fcms%2F

    If I reinstall WordPress, will it effect my database?

    No, not if you do it the correct way.
    https://codex.wordpress.org/Installing_WordPress#Detailed_Instructions

    Where does my database live?

    It lives on the web server provided by your host.

    I've made backups of both the site and database. Can I apply them to a new installation of WordPress?

    You can use them but reinstalling is easier.

  4. peopleu1
    Member
    Posted 4 months ago #

    I have the same problem. I have a post as my home screen and when I log in to edit, I get the white screen of death too.

    Please help.

  5. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    @peopleu1 Please start your own thread per the forum welcome.

  6. dajamadesign
    Member
    Posted 4 months ago #

    Thanks a lot, kmessinger. I couldn'tt get that far to speed up the site. I could only get to a select few admin pages.

    I reinstalled and it worked like new for a day. Now it is doing the same thing again with no changes... Could it be Network Soutions?

Reply

You must log in to post.

About this Topic