WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Admin site completely blank though site loads fine (4 posts)

  1. jarodcarter108
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm using 2.9.2
    Yesterday, my admin site stopped loading and now just shows a blank page (and bottom of window says "done"), however, the home site loads and works fine.
    After searching the forums, I first tried renaming the plugins folder in FTP(which from what I read, disables all the plugins??) but that didn't change anything. So then I just removed the plugins file completely, but again, no change. I'm not very tech savvy and have no clue at this point what to do next. Please Help!

  2. Shane G.
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    Check with these options:

    - upgrade your wordpress version to the latest one.
    - check with default them to ruled out theme level issue.

    Thanks,

    Shane G.

  3. jarodcarter108
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi Shane,
    Thanks for your response.
    1. I thought 2.9.2 was the latest version?
    2. I unfortunately cannot get to any part of the admin page (it's all completely blank), so I'm unable (as far as I know) to change it to the default theme.
    Any other suggestions?
    Jarod

  4. LisaMacG
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the exact same problem--my site loads up fine but my admin page is blank. This happened after I uploaded a plugin--I have read to de-activate the plugins--but am not sure how to do that if I can't get into my admin site. So fustrating!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic