WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Admin Pages Not Loading (5 posts)

  1. tokiozimmer
    Member
    Posted 1 year ago #

    So I use bluehost.com and it installed WordPress for me. But when I use it pages don't load. Like if I activate a new theme it goes to a blank page and wont load, if I use the media gallery to insert an image, it wont show any of the images that are there. If I post something or update a post or schedule it for later post it brings me to a blank page. So basically I'm pressing the buttons, but then it brings me to a blank page. I don't know what to do. It's very frustrating. Also the "site states" image isn't working.
    This is my website
    http://poirier-m.com/home/

    I'm not very technical, but any help would be appreciated.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  3. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    have you contacted your hosting provider (bluehost.com)?

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    EDIT: Sorry, cross-post. Please follow what esmi suggested above.

  5. tokiozimmer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Esmi, looks like it was a plug-in problem. Turns out it was my "WP Easy Embed" plug-in.
    Thank you so much for the fix! It's working perfectly now! Thank you for the quick response too! Yay!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic