WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Admin goes to the wrong place (8 posts)

  1. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi,

    I recently (today) have upgraded my sites version on wordpress from 2.0.4 to the new 2.2 version. All seemed to work fine and I can see the news content on my front page but when I try to edit a post or access wp-admin I get an error saying:

    Coppermine Photo Gallery - Your Online Photo Gallery
    Coppermine Photo Gallery seems not to be installed correctly, or you're running coppermine for the first time. You'll be redirected to the installer. If your browser doesn't support redirect, click here.

    Now I do have coppermine installed on the server but why should it appear when I access the wp-admin screen ? All was working fine before the upgrade. Thanks in advance

  2. iLobster
    Member
    Posted 7 years ago #

    Where are both WordPress and Coppermine installed? one might of overwritten or overrode the other's .htaccess somehow

  3. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    Coppermine is installed into the folder /gallery/ wordpress is just left at the root. I did try uploading the old .htaccess file to see if that worked but I get the same problem.

    http://www.newcastle-online.com/wp-admin if you want to see the error.

  4. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    However saying that I have just looked at the .htaccess file and it looks very much like it points all over the gallery:

    # BEGIN FGALLERY
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^gallery/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?$   /wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?$1=$2&$3=$4 [QSA,L]
    </IfModule>
    # END FGALLERY
    # BEGIN FGALLERY
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^http://www.newcastle-online.com/gallery//?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?$   /wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?$1=$2&$3=$4 [QSA,L]
    </IfModule>
    # END FGALLERY
    # BEGIN FGALLERY
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^photos/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?([^/]*)?/?$   /wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?$1=$2&$3=$4 [QSA,L]
    </IfModule>
    # END FGALLERY
    RewriteEngine On
    RewriteRule x.html y.html
    
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    I tried deleting the file but it still has the same problem. Any ideas ?

  5. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    I've posted a similar post on coppermine incase it's a problem with their software rather than this software. Any ideas are greatfully received though.

    I've also ran a check and repair on the database tables, it didn't seem to show any problems.

  6. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    This is still a major problem, does anyone have any ideas ?

  7. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok I've discovered (ok the support team at coppermine discovered) that if I go to http://www.newcastle-online.com/wp-admin/admin I get the login screen rather than the coppermine error page. However if I log in I get a blank white screen, any ideas ?

  8. toontastic
    Member
    Posted 7 years ago #

    All working now, I renamed the coppermine gallery folder and that seemd to fix it. No idea why or what the problem was but never mind it's working now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic