WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Admin UI Customize
Admin Bar Menu save issue (4 posts)

  1. mike_rennie
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi, your plugin is a great concept, however I find it performs very inconsistently. Whenever I try to add/remove/change items in the Admin Bar Menu, it sometimes saves/works, and sometimes doesn't and instead loads the WP Admin UI Customize page. I find it to actually save/work less than 50% of the time. Is this a known bug? Is there a known fix?

    Your assistance would be greatly appreciated.

    Cheers, Mike

    https://wordpress.org/plugins/wp-admin-ui-customize/

  2. gqevu6bsiz
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi,

    I'm sorry, I couldn't understand to your problems.
    If you don't mind, Could you tell me the your problems dtail?
    (Screenshots OR Other words)

    OR,

    Could you tell me if disable other plugins does same problems?

    Thanks,
    gqevu6bsiz

  3. mike_rennie
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi gqevu6bsiz, thanks for your reply.

    Yes, I have tried disabling all other plugins and I still get the issue.

    A screenshot won't really help, so, in other words:

    The problem is that I am able to edit the Admin Bar Menu, but when I save the changes, it only sometimes actually saves. The rest of the time the changes don't save and the page reloads to the 'WP Admin UI Customize' page.

    Thanks,

    Mike

  4. gqevu6bsiz
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi Mike, Thank you for your reply and detail too.

    I'm sorry, I just have several times Add/Remove/Change items in Admin Bar Menu.
    But, I worked all well.

    I thinking possible cause of problems now.

    • Troble of Server
    • Trouble of browser
    • Javascript errors
    • Header transmission errors
    • etc...

    Could you able to find the cause of problems?

    OR,

    I will be able to provide development environment for you.
    If you don't mind, Could you please try Settings/Works confirmation there?

    Thanks,
    gqevu6bsiz

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic