WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Admin bar doesn't show every subsite (8 posts)

  1. danicasati
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi.
    I updated WordPress to 3.3.1.
    Actually, I have 5 subsites on my network, but only 3 are displayed on "My Sites" lists, 2 are not.

    How can I add every site of my network into "My Sites" list?

  2. The only sites you see are ones where your ID is the Site Admin.

  3. danicasati
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's true...
    Thank you very much, I couldn't find information about this issue.
    I fix it.

  4. James Kirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for that Ipstenu! I had been pulling my hair out trying to figure this one out. One question (not dire that it get answered, but curious to know if it is a known factor.) What would cause the Multisite install to suddenly drop the super admin from all but the main networked site? This (I believe) is what happened to me around about the time I was changing over from WP Supercache to W3 Total Cache. I thought for sure that caused the mysterious disappearance of my other networked sites.

    Anyway, thanks again, so much!

  5. FWIW, this is an unrelated question and really should be asked in a separate thread.

    What would cause the Multisite install to suddenly drop the super admin from all but the main networked site?

    A plugin breaking the DB, generally. Go in via PHPMyAdmin and run a repair.

  6. James Kirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Really? Asking a follow on question clearly related to the original question of why subsites are not showing up in the "My Sites" list (which is technically different than the title of the thread "Admin bar doesn't show every subsite" (which in fact was exactly what my follow on was referring to) is an "unrelated question"?

    Uhm, okay.

    Lesson learned. Please accept my most sincere apologies. My intentions, and actions were only about adding a bit of what I thought were clearly related experiences to this particular issue. I guess I was mistake. Again, my apologies for wasting your time as that was not what I set out to do.

  7. It's not actually a followup (unless you're also danicasati).

    I know to you it looks like it, but let's take this into consideration

    1) The ORIGINAL poster did not mention issues with vanishing super admin
    2) You've got an issue with code from a plugin (w3tc)
    3) Also domain mapping
    4) This post was marked 'resolved' so there's a reasonable assumption it's all done, you won't get as much traction.

    You deserve personal help :) You deserve your own topic. Go forth. We encourage it :D

  8. danicasati
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, for me this issue is closed.
    In third reply I explain that the problem was no admin in all sub-sites.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic