WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] admin area broken (5 posts)

  1. ukndoit
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can login when I load wp-login.php
    however, everything, literally, everything in wp-admin loads a blank page, just a white page:

    view source shows NOTHING, no html or anything.

    No matter what I do. I see the bar on the top of the page when I'm on the website, but when I click on Edit Page, it takes me to the blank page, when I click on Edit Profile, same thing, no matter what I do. Even if I load wp-admin/plugins.php same thing.

    I checked the error_log nothing.
    I have not added any new plugins lately, everything is as it was. I have not updated anything or made any changes in weeks.
    So I am clueless as to what it could be.

    any advice on how to figure out the problem and fix it?
    Thanks
    Richard

  2. Dandy Plow
    Member
    Posted 1 year ago #

    some caching error? Have you tried it in a different browser?

    Do you use a plugin to style your login?

  3. ukndoit
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I have tried every browser...
    I even logged into shell, switched over to the wp-admin folder
    then ran these:

    php plugins.php
    php index.php

    etc.
    nothing was output on anything.

    I don't think I do have a plugin to style the login, the login page looks normal to me.

    Richard

  4. ukndoit
    Member
    Posted 1 year ago #

    I started changing the plugins folder names adding a 0 to the end of one at a time and loading the plugins page... I found the culprit.

    Thank you for talking about a plugin, I don't know what changed there, but I am going to just remove it.
    Thanks,
    Richard

  5. ukndoit
    Member
    Posted 1 year ago #

    closing

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic