WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Adding menus for Colorway Theme (7 posts)

  1. ashleylone
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I've asked this a couple of times before but I can't seem to make it work for me. I'm trying to add menus on the home page for the colorway
    theme(across the top of course). Obviously, I don't know what I'm doing. Here is my website. As you can see, I've managed to delete the home menu. Please help. Thank you.

    http://www.vacationbreezes.com

    P.S. Are you able to add a header and sidebars to this theme?

  2. loughcorrib
    Member
    Posted 2 years ago #

    You will need to contact your theme retailer for assistance.

  3. Nah, that theme's from the repo here.

    http://wordpress.org/extend/themes/colorway

    In the future you may want to use the theme support forum link just in case.

    http://wordpress.org/tags/colorway?forum_id=5#postform

    I'm trying to add menus on the home page for the colorway

    I just installed the theme and added a custom menu. Easy! Just follow these instructions.

    http://codex.wordpress.org/WordPress_Menu_User_Guide

    P.S. Are you able to add a header and sidebars to this theme?

    Probably, but that would be a lot of work. Best way would be to create a child theme and do the heavy lifting there.

    http://codex.wordpress.org/Child_Themes

  4. ashleylone
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you guys for your responses and I have checked the theme support
    forum as I alwayds do to find answers, but I can't find this one. Maybe
    I'm wording it incorrectly,. I know how to add menus, I can't get the
    TABS to show for each menu on my home page. Thank you for your help.

  5. loughcorrib
    Member
    Posted 2 years ago #

    In admin/menus 1)add new menu 2) Bottom left, click radio button on page to add to menu

  6. ashleylone
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you all for your help. I finally got the menu tabs on my
    home page as well as the others. I accidentally deleted the navigation code from the header.php but reinstalled and all is working now.
    Thanks again.

  7. ashleylone
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic