WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Field Suite
[resolved] Adding Files through CFS File field (6 posts)

  1. Josh Levinson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using CFS to add a field group with one custom field - a file upload. When I click the 'add file' button, and upload the file, there is never an option to 'use this file'. I always have to 'X' out of the media uploader after I upload a file, and then click 'add file' again, go to gallery, and then the file has the option to 'use this file'.

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-field-suite/

  2. mgibbs189
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Josh,

    The issue isn't occurring on my local machine. Could you browse to Field Groups > Tools, click on the "Debug" tab, and paste the contents of that box?

  3. Josh Levinson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your quick reply.
    Here you go:
    WordPress 3.5
    PHP 5.2.17
    Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.0.1271.97 Safari/537.11

    --- Active Plugins ---
    Custom Field Suite 1.8.1
    Gravity Forms 1.6.11
    Jetpack by WordPress.com 2.0.4
    Reveal IDs 1.3.0
    Shortcode Exec PHP 1.45
    Theme My Login 6.2.3
    Types - Complete Solution for Custom Fields and Types 1.1.3.3
    WordPress Shortcodes 1.5.1

  4. mgibbs189
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I just wrote a new blog post about troubleshooting. Could you run through it and let me know if you're still experiencing the issue?

    http://uproot.us/docs/how-to-troubleshoot-plugin-issues/

    Thanks,
    Matt

  5. Josh Levinson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was wrong in my previous assessment of not having any buttons at all.

    When I add a file for the first time through the upload dialog, after it is finished uploading a 'Insert into post' button appears. Clicking on this button only results in the page loading, with no file being attached to the cf.

    I have switched themes back to twentytwelve with no success. I will try deactivating plugins.

  6. mgibbs189
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Marking this as resolved until I hear back from you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.