WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Adding a link to my header image-Strange header's code in my twenty ten version (3 posts)

  1. Carpanta
    Member
    Posted 2 years ago #

    Im trying to put a link to my site in my header image (banner) but every solution Ive found on the net, one in particular from the alchymyth, refers to a piece of code I simply dont have in my header.php of my twenty ten 1.3 version, this is all the code I have in my header.php

    vti_encoding:SR|utf8-nl
    vti_timelastmodified:TR|25 Jan 2012 01:35:17 -0000
    vti_extenderversion:SR|5.0.2.4803
    vti_cacheddtm:TX|25 Jan 2012 01:35:17 -0000
    vti_filesize:IR|3691
    vti_backlinkinfo:VX|

    why my header.php differs so much from every other version Ive found on the net, and how can I add a link to my site in my header image?

    help!

  2. Alex Mansfield
    Member
    Posted 2 years ago #

    Those seem to be related to FrontPage extensions installed on the server. A similar issue was discussed here:

    http://wordpress.org/support/topic/cant-edit-theme-pages-in-wordpress-281?replies=9

  3. sandyrac
    Member
    Posted 1 year ago #

    Don't know if you solved this but it just happend to me after verifying links in Expressions 4. It added a _vti_conf folder to every folder including the Themes folder. Once I found the right folder and deleted it, the site functioned as normal.

    Hope that helps!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic