WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Share Buttons by AddThis
[resolved] Add This button stopped working (9 posts)

  1. zackcello
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello! My site is: http://simplythreetrio.com

    I just installed AddThis a few hours ago. Right away, after activating, I clicked on the orange "Share" button to test it out. It worked! It popped up, and I looked through it.

    But now, it doesn't work. It just goes to the link: "http://simplythreetrio.com/#", which just bumps me up to the top of my page. No javascript loads anymore...

    Any ideas how I can fix this? Thanks!

    Zack

    http://wordpress.org/extend/plugins/addthis/

  2. zackcello
    Member
    Posted 1 year ago #

    I figured out that it is conflicting with the official Twitter widget. Is there a solution for this yet?

  3. Sol
    AddThis Samurai
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Zack, we are aware of the conflict and we're working on a fix. As soon as I have more information on when that will be released, I'll let you know. Sorry for the inconvenience.

  4. zackcello
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem! Thanks for getting back to me. I will eagerly await the update.

    Thanks again,

    Zack

  5. zackcello
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looking forward to the update! Is there any code that you've committed that I could try out?

  6. Sol
    AddThis Samurai
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Zack, sorry for the delay in responding. We do have a fix that is being tested now. We actually thought we released a fix last week, but it only fixed half of the problem. As soon as it passes testing, we'll be releasing it. I'll let you know when it's live.

  7. zackcello
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh, hey, no worries Sol! It's good to hear it's on the way! Thanks for the update; I appreciate it!

  8. Sol
    AddThis Samurai
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Zack, just wanted to let you know that we released a fix for the bug. I checked your site and it's working for me. Make sure you clear your cache, but let me know if it's working for you as well. Thanks for your patience while we got it resolved.

  9. zackcello
    Member
    Posted 1 year ago #

    Look at that! Awesome!

    Sol, you have been helpful in resolving my problem and keeping me updated. Thanks for everything!

    Zack

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic