WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CollabPress
Add Project link front end and back end error on page (5 posts)

  1. josiahdaniel
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I click Add New Project, nothing happens.. When I load the page that has the add new project action on front end and back, i get a script error in Internet Explorer (all versions)

    "Expected identifier, string or number - admin.php, code:0 URI:http://domain/wp-admin/admin.php?page=collabpress-dashboard - line 279 char 3"

    - that is on the backend

    on the front end, here is the error -

    "Expected identifier, string or number - collabpress Code: 0 URI http://domain/collabpress Line 211 char 3"

    -----
    Any help would be greatly appreciated.. also, not sure if it has any bearing, but it appears to work fine in FireFox, unfortunately, we need it to work in IE.

    thanks,

    http://wordpress.org/extend/plugins/collabpress/

  2. slashCreations
    Member
    Posted 1 year ago #

    [.....]min.php, code:0 URI:ht[.....]

    code:0 ...
    Hmmm, this make me remember that on some browsers, ajax calls without a die() at the end on the function will return 0, considered like an error.
    http://wordpress.stackexchange.com/questions/45692/admin-ajax-request-return-0-with-die

    Probably not the problem there, but an idea for the plugin developper ^^

  3. Eric Andrew Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for the report, I'll debug on Friday and follow up in this Github issue.

  4. Eric Andrew Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hi josiahdaniel,

    i can't reproduce either on IE 8 or 9, can you please deactivate all other plugins and verify you still get the error, as well as fill me in on any other relevant info to your install?

    Thanks

  5. josiahdaniel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I changed templates from the BuddyPress template to another one I had and it appears to be working, still having a few small issues like not being able to add a project in the backend now. I'm not webdesigner coder, but I think it must have to do with something in the code of the templates, also can't go to a previous or new month in calendar, I just get a 404 error.. thanks for your help, I'll keep messing with it and if I come with anything else, I let you know.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic