WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Add New Post Takes Forever to Loan (500 Internal Server Error) (3 posts)

  1. d0cpaul
    Member
    Posted 3 years ago #

    For the last month my blog has been taking forever to Add a New Post. Some days it works other days (like today) it doesn't. When I click on add a Add New Post it takes like 10 minutes then it goes to 500 Internal Server Error. Even publishing a post can be a real chore... Here is my blog http://www.loansafe.org

    Additional Information:
    Wordpress Version: 3.0.1
    Plugins: All Active w/ None inactive
    Hosting: GoDaddy

  2. Eric Mann
    Member
    Posted 3 years ago #

    "Plugins: All Active"

    ... which plug-ins are active? How many are you using? There might be a plug-in that's adding unnecessary code before the add new post screen loads ... if you can give us a list of your active plug-ins we might be able to narrow it down. Otherwise, I suggest deactivating all of your plug-ins and re-activating them one at a time to find out which one is causing the delay.

  3. d0cpaul
    Member
    Posted 3 years ago #

    These are plugins that I am using and are active:
    AdSense Now!
    Askimet
    All in One SEO Pack
    cforms
    Clean UP
    Contextual Related Posts
    GN Sitemap Generator
    Google XML Sitemaps
    KB Advanced RSS Widget
    SEO Siloing
    SEO Smart Links
    User Photo

    For some reason when I switched to another theme and then switched back Add New Posts loaded within seconds... Any ideas?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.