WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Add Media Not Working (6 posts)

  1. jakeena
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, it's my first time to post a problem here. I usually just read about things, and get a fix from there, but this one has got me frustrated for hours now.

    First off, my blog site is hosted by WordPress - url is http://www.jakeena.com. I had my friend help me set it up, and after that, it's just been me updating the site with posts which was easy enough up until today when I click on 'Add Media' on a post and nothing happens.

    Did these steps:

    - Deactivated all plug-ins
    - Cleared my browser cache (Google Chrome), tried also on Safari

    Anything else I can do? And kindly instruct in layman's terms as I seriously get lost with tech / code instructions.

    Help help! I do need to update my blog site soon.

    Thanks WordPress gurus :)

  2. keesiemeijer
    moderator
    Posted 1 year ago #

    Read the troubleshooting 3.5 master list to see if your problem is listed there: http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list

    try:
    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    This is probably a javascript error. Try to see what errors show up : http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

  3. jakeena
    Member
    Posted 1 year ago #

    Done.

    - deactivated all plugins
    - switching to default theme

    Still same problem.

    I read up on the link you sent which pertains to a Javascript error.
    http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    Did Step 1 - problem still persist.
    Did Step 3 - below is the reported error when I click 'Add Media'

    I skipped Step 2 as I didn't understand it, don't know where to find it, and don't know how to 'Enable Script Debug.'

    Thanks for the quick reply though, more assistance please. :)

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL load-scripts.php,qc=1,aload,5B,5D=admin-bar,,hoverIntent,,common,,schedule,,wp-ajax-response,,autosave,,jquery-color,,wp-lists,,jquery-query,,admin-comments,,suggest,,jquery,aload,5B,5D=-ui-core,,jquery-ui-widget,,jquery-ui-mouse,,jquery-ui-sortable,,postbox,,post,,thickbox,,underscore,,shortcode,,backbone,,media-models,,wp,aload,5B,5D=-plupload,,media-views,,media-editor,,word-count,,editor,,jquery-ui-resizable,,jquery-ui-draggable,,jquery-ui-button,,jquery-ui-position,aload,5B,5D=,,jquery-ui-dialog,,wpdialogs,,wplink,,wpdialogs-popup,,wp-fullscreen,,media-upload,aver=3.5.pagespeed.jm.JRcNp7VG6h.js:60

    [please do not post replies with the sole purpose of getting your topic back to the top; http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#No_Bumping ]

  4. foresme
    Member
    Posted 1 year ago #

    Jakeena,

    Was your problem ever resolved? I have a brand new shiny wp site, and the 'Add Media' button let me upload one photograph, then broke.

    I have deleted all themes (except the default ones).

    I've deleted + deactivated all plugins.

    And STILL! Add Media-does-not-work.

    Error:

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL:

    load-scripts.php,qc=0,aload,P5B,P5D=admin-bar,,hoverIntent,,common,,schedul…opup,,wp-fullscreen,,media-upload,aver=3.5.1.pagespeed.jm.CVrRhmNlct.js:59

    HELP!!

  5. Jess
    Member
    Posted 1 year ago #

    @foresme:
    Forum_Welcome#Where_To_Post

    "Unless you are using the same version of WordPress on the same physical server hosted by the same hosts with the same plugins, theme & configurations as the original poster, do not post in someone else's thread. Start your own topic."

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @foresme - please stick with your existing thread on this question:
    http://wordpress.org/support/topic/add-media-button-not-working-wordpress-351?replies=8

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic