WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Add Media Button Not Working (6 posts)

  1. hilary1
    Member
    Posted 1 year ago #

    The Add Media button hasn't worked today since I upgraded to 3.5 yesterday afternoon. Any idea when this will be corrected and working properly?

    [Thread moved to How To and Troubleshooting]

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    There is nothing wrong with WP - there's likely a problem in the javascript in a plug-in you are using or perhaps your theme. Start by following the troubleshooting steps in this thread:

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4

  3. lewis42
    Member
    Posted 1 year ago #

    As mentioned on another (closed) thread, disabling page speed optimisations seems to do the trick for dreamhost based WP installs.

  4. Blogotron
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have been having the same issues, without being able to use the add media button. My culprit was the Postsible : Facebook Content Management plugin version 1.2. As soon as I deactivated that plugin, my add media was enabled again and there were no javascript issues. Try deactivating each plugin one at a time with the exception of askimet, to see if one of the plugins are effecting the javascript and then test out the add media button in you posts.

  5. mtbcast
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is common enough WP Support should be offering some specific advice.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Yep we do that all the time on these forums - but if you need specific advice and help, please start your own thread per the forum guidelines.

    Please also include the relevant information in your post per:
    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic