WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Submitted Posts
[resolved] add media button not showing (7 posts)

  1. zemandic
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hy, I`m searching this for a while.

    So my add media button is not showing when non log in user want to post a image ( it is showing in admin, log in user view).

    I read all the topics, try everything but nothing.

    I can use featured image, attachments but they are only showing in posts,
    in my custom post type (where my content goes) i can only see text with no image.( and yes my custom post type is checked) And also it would be a lot easier to do it with add media button.

    Thanks

    http://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    This is a known bug that will be fixed in the next update, thanks for reporting. A possible workaround is to disable the fancy rich-text editor for the USP form.

    Currently custom post types aren't supported, but are on the list for pro version.

  3. zemandic
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thanks Jeff, I tried that but nothing

  4. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    It should be resolved next update

  5. OhSnap
    Member
    Posted 5 months ago #

    Ahhhh, found it! Bummer!

  6. OhSnap
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hey when is the next update going to be released do you think? I have it installed but have to wait to release it to my users until they can upload photos.

    Thanks!

  7. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Within a week or so!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.