WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Add Media + Add New Category button etc not working on Add New Post page 3.9.1 (3 posts)

  1. idealmin
    Member
    Posted 3 months ago #

    On Add New Post page when clicking the Add Media button nothing works. Just get the # at the end of the URL. Likewise clicking the + Add New Category button etc doesn't work either.

    Its something to do with my theme not my plugins or anything because disable and deleted them all and still happening.

    I installed the theme on another site running on old WP version and it works. But when I updated to latest 3.9.1 WP version the Add Media button etc does not work so its probably a comparability issue right?

    Have contacted the dev but no response yet probably doesnt work on weekends. Just wondered if anyone had any ideas for a fix or to find out why its not working so I can go back to me dev with it.

    Thanks.

  2. Hi,

    Yes, it sounds like you have performed the proper troubleshooting; and have narrowed your conflict down to the theme you are using.

    You can check the codex page on how to Troubleshoot JS Issues in your Browser Console.

    That would probably give you some useful information to pass back to your themes dev team.

  3. Joniel20
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi, just resolved this, it is with your theme that's not compatible with your current wordpress version. to solve this you need to add the code below in your themes function.php file

    wp_enqueue_script( 'jquery-ui-dialog', false, array('jquery'), false, true );

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.