WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] add link doesnt work (7 posts)

  1. monfray
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was using 3.4.2 and noticed that add link button doesnt work while writing a post. So decided to install the new beta version (3.5) and sadly it seems to have the same problem. Remove link button works but add link button doesnt have a function.

  2. Add link works fine for me on 3.4.2 and 3.5. What plugins are you using?

  3. monfray
    Member
    Posted 1 year ago #

    No plugins installed yet. Guess i have to check my os. Tested on ie and chrome. I get the same result. I will inform you soon

  4. Sergey Biryukov
    WordPress Dev
    Posted 1 year ago #

    Note that you have to select some text first in order to make it a link.

  5. Note that you have to select some text first in order to make it a link.

    Nope. Click link, insert HTML, hit enter. You come back to between the carets :D

    Works fine on trunk :D

  6. monfray
    Member
    Posted 1 year ago #

    Folks i have solved the issue... the problem is the local server created by wamp... i installed both versions on a remote real server and everything works like a charm. Sorry for the false alarm... set this thread as solved or false positive...

  7. Sergey Biryukov
    WordPress Dev
    Posted 1 year ago #

    Nope. Click link, insert HTML, hit enter.

    I was referring to TinyMCE, where "Insert/edit link" button is disabled unless some text is selected.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic