WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Acurax Social Icons horizontal (8 posts)

  1. millanblack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi! I'm spanish, so sorry for my english. The question is that I'm developing my online portfolio in http://millanblack.com but I have problems with the Acurax Social Icons. They appear vertically and I want to show them horizontaly. I did try some things but they do not work. Any help? Thanks

  2. Acurax International
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for using the plugin.

    Please go to Appearance >> Editor

    and in your style.css file, at the very end add

    #acurax_si_simple a
    {
    float:left;
    }

    It will fix the problem.

    Thanks for being with us

  3. millanblack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Mm, thanks for the help, but it still doesn't work. The icons still appear vertically :S

  4. Acurax International
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am sorry, i cant find the code on the file
    http://millanblack.com/wp-content/themes/hero/style.css

    Please add the code we mentioned above to the end of style.css

    Please go to Appearance >> Editor

    and in your style.css file.

  5. millanblack
    Member
    Posted 1 year ago #

    :S I tried writing again, and now I see it in http://millanblack.com/wp-content/themes/hero/style.css

  6. Acurax International
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry Friend, You have not added at the very bottom.

    Please add at very bottom.

    Please take a look at the url http://millanblack.com/wp-content/themes/hero/style.css

    You have added it before a curly bracket of iphone styling.

    Add the code after the curly bracket.

    If you cant find a curly bracket on your style.css editing page, which you can see on the style.css url

    then add a } just before our code.

    Hope you got it.

    If you have trouble. please send your wp login to info [at] acurax [dot] com and we will help you to fix it.

    Thanks for being with us.

  7. millanblack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Aaah, okey, it works!! I didn't added at the very bottom, as you said, I though I had to respect the last bracket. Thank you very much for your quick answers ^^

  8. Acurax International
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes,
    The bracket was missing earlier which must be added by theme developer or the one who added that code.. Now everything is fine :)

    Thanks again for being with us.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic