WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Social Icons
Activating Plugin on Multisite Deactivates other plugins (2 posts)

  1. Dan & Jennifer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sooo this is a little odd but I've verified it on multiple networks.

    I installed the Simple Social Icons plugin on my WP multisite and network activated it.

    When I did this, the following plugins were "de-activated" across the network:
    Akismet - http://wordpress.org/extend/plugins/akismet/
    AddToAny - http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/
    Multisite Analytics - http://premium.wpmudev.org/project/google-analytics-for-wordpress-mu-sitewide-and-single-blog-solution/

    The solution seems to be simply clicking "network activate" again on each of the 3 plugins, fingers crossed... (they are reactivated but no longer show as network activated?)

    But this definitely seems to be a pretty big issue.

    Has this plugin been tested on multisite?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-social-icons/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It works fine on multisite. http://demo.studiopress.com is a multisite install. I just network activated SSI 1.0.2 in my dev install and it did not de-activate any of the other network activated plugins.

    Simple Social Icons does not have an activation hook so it does do anything on activation. You may want to test your other network activated plugins and see if they are triggering the issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic