WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

?=action URLs providing blank pages, preventing registration/logout/etc. (7 posts)

  1. nathan929
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey, all...

    I'm having an issue with ?=action URLs, which I discovered when trying to log out one time from this particular site I'm setting up.

    In this instance, I clicked "Log Out" in the Meta Box (at the time, I had this meta modification in place but I tried it with the original WP meta as well). After doing so, it took me to

    /wp-login.php?action=logout&_wpnonce=[logoutcode]

    Which is exactly what it should do in my experience. However, it showed a blank page...nothing came up. I went back to the site and found that I had not been logged out and could access both wp-admin and the members-only areas of the site.

    I realized that this had happened before, but I had thought it was just a server glitch. The time before I had posted a new page, and when I clicked "Publish" it took me to the ?action URL that returns the "Page Published" message, but instead returned a blank page.

    I experimented with this in several areas, and it's true throughout the site... I can't register a new user (wp-login.php needs ?=action to register), and while I can publish new pages, edit my theme in the Editor, and activate/deactivate plugins, they still return a blank page when I hit submit instead of affirming the action.

    Here are the steps I've already taken:

    - Deactivated all Plugins
    - Re-uploaded wp-login.php from a new install of WP
    - Manually attempted to access certain ?=action URLs with blank pages as results

    I've been racking my brain but in all the sites I've done with WP I've never had something like this come up...ideas?

    The site, in its current state, is available at http://www.dallasci.org

  2. nathan929
    Member
    Posted 5 years ago #

    Update:

    I tried searching google for what PHP issue may be causing this, with no luck. Contacted my client's hosting (Brinkster) as well, and they weren't very helpful...

    Even if there's not any immediate ideas, any suggestions on where to keep looking for the problem?

    Thanks

  3. llamaman
    Member
    Posted 5 years ago #

    I had the same issue, and this solved it: http://wordpress.org/support/topic/225333.

  4. Susan
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have the exact same problem as nathan929. The solution llamaman does not work, that only fixes "logout" when its part of the theme code.

    My issue is no actions work. I cannot add users in the dashboard, logout, login in new browsers, do anything that requires an action.

  5. Susan
    Member
    Posted 5 years ago #

    I went into my wp-config file and deleted any blank space at the end of the file. Everything is now back to normal.
    Phew!

  6. eliazar.putera
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Shoesie,

    I tried to go into my wp-config file...
    How can you know if there is any blank space at the end of the file?
    HELP!!

    thanks in advance.

  7. eliazar.putera
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi nathan929,

    did you fix the problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic