WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Absolum
Absolum "last post" slideshow problem. (3 posts)

  1. Groovechild
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am new to WordPress and currently building my first site with Absolum theme. I want the recent posts to scroll past in a slideshow in the header but when I go to dashboard/appearance/absolum settings and hit the drop down for Display last post static/slideshow, if I select slow, normal or fast slideshow then my site only displays the site title, top menu bar and my background image (no content or sidebar at all). If I select "last post - static" I get the site title, top menu bar and my background image and an error message where the header would normally be (and no other content). I can't read the whole error message because the font is large and the words are jumbled up but it starts "fatal error call to undefined function..." and ends ".. \wp-content\themes\absolum\functions.php on line 1113"
    I know it works because I've seen it on other sites. My site is at http://www.groovechild.co.uk/wtw

    http://wordpress.org/extend/themes/absolum/

  2. Groovechild
    Member
    Posted 2 years ago #

    Um, so not exactly an overwhelming response.

    I have now moved my site to the root folder of the domain, whereas it was previously in a sub folder and have upgraded to WordPress 3.3.1 and Absolum 1.1.5. One of these actions or possibly something else has solved the problem and the slideshow works.

  3. Groovechild
    Member
    Posted 2 years ago #

    I spoke too soon here. The slideshow works now but the customer header doesn't.
    When I select a new header image from my local hard drive and click the upload button WP returns to the Manage Themes page without uploading anything. I have tried reverting to Absolum 1.1.1 and reinstalling WordPress 3.3.1
    Disheartening. I'm very glad I didn't donate!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic