WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

A code problem ( with branches) I could not find specifically addressedin here (5 posts)

  1. Rainbowprince
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. I've looked all over here and elsewhere to no avail on this. Two "code showing" issues (here) were close but not specific. My theme is Online Marketer with WP 3.3.2 . Host Gator cPanel X, if it matters. I have tried disabling all plugins 1 by 1 exept All in 1SEO and CKEditor--if the problem lies in there I would'nt know how to fix it. ( Will the contents be lost if I try ) ?

    The following codes appear for me and third parties, with their variations from page to page, at the top just under the WP admin bar. Firebug shows them in between, but apparently part of neither, the body and container blocks. (One or two of these editors have shown it in the body upon highlighting). I cannot find it in any themes. I find no such element between body and container nor head and body there.

    Furthermore, my problem with "Nothing Found" for my Contact Us page may be related, as it is the only one that shows an extraneous (homepage) header tagline before the "class" instead of "class-page page id..." stuff like all the others. So I'm including it here although "Nothing Found" is addressed elsewhere.

    The following may or may not be related to the code issue:
    The contact page is, from all I can see, properly configured in menus, links, link cats, pages, SEO,
    slugs, etc. and set in them all to open _blank . It (Nothing Found") opens in a new tab with all but the sidebar-Pages link - it opens in same window from there. I don't know when this began since I've not paid this page any attention before these issues, it was set up and forgotten. The proper slug shows in navigator bar and I've got permalinks set up too, so whence the "page id xx" in the errant
    codes ?

    This, I'm not sure, could be due to the problem I'm having with my sidebar after an HTML-Tidy: where the sidebar (with all contents functional) now opens full width accross the bottom instead of 300px wide down the right side. I've not been able to find a sidebar position value in the template codes either... and one sidebar Page link, "Video Assassin 2.0" now has an active hover zone of about 1 or 2 vertical pix...and opens in the same window from sidebar-Pages-links when set for _blank as well. [ Should I ask about this stuff in a different post for question-catagorization ? ]
    Nutshell: I'm Sure the sidebar migration has Nothing to do with the code-showing problem. It was there well Before the Tidying. The linking problems, I'm not sure.

    http://moneymink.net : These are two of the codes that show on every page:
    (NOTE: I do not know if the admin-logged in part appeared for a third party- should have asked...)

    These begin at the top left edge ( and remain visible during page reload ):

    class="home page page-id-2 page-parent page-template-default logged-in admin-bar single-author">

    And on the Contact pg:

    Objective Evaluations Of Courses And Strategies In Online Income. class="blog logged-in admin-bar single-author">

    Synopsis:

    1). Code on page showing
    2). Contact page- "Nothing" though configured well
    2b). code-show has tagline
    2c). opens wrong window from sidebar-pages
    3). Page 2, hover zone and wrong target from sidebar-pages only

    4). HTML-Tidy appears involved in sidebar repositioning, possibly in the link problems,
    but not in the code issue.
    I'm grateful for any help and hope others may find their solutions herein. I'm at my wits' end
    and hoping to learn coping skills rather than rebuild from scratch !
    Rainbowprince

  2. That looks like bad HTML in your theme that didn't get closed correctly.

    class="home page page-id-2 page-parent page-template-default logged-in admin-bar single-author"> is probably

    <div class="home page page-id-2 page-parent page-template-default logged-in admin-bar single-author">

  3. Rainbowprince
    Member
    Posted 2 years ago #

    I appreciate your input. I perhaps was unclear-- I have scoured every theme php in there and cannot find that general line (or string) anywhere. Nor in the directories at my host. That's what's driving me crazy ! Plus, it remains onscreen during page reload making me think its a wordpress animal outside the theme...? especially since it sees me as logged in admin but a third party as not. I'm sure you are right about unclosed, but Where !?

  4. Yeah, you won't :) I know that was horrible to say, but a lot of that is from how the theme calls various WP standards.

    Is this the theme? http://wordpress.org/extend/themes/online-marketer

  5. Rainbowprince
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Ipstenu,
    Thanx for being there. Yes, I'm not sure about that path- I get it from my cPanel: public_html/moneymink.net/wp-content/themes/online-marketer, but yeah, that's it.
    I'm brushing up on my extensive library of WP codex lessons and W3 stuff, its just sooo time consuming (volumes !) and time is of the essence in getting the site straightened out. I get now why page id-xx (not "name")is there instead of slug, e.g. I'm still looking for #sidebar...

    Anyhow, if you've inspected, don't you agree that the snippet appears to be "in the hall between two rooms"- body (or container) and head ? When I delete or edit in Firebug it goes away, but of course that's a one visit fix. I'm gonna look for a code-finder or -search plugin ! Do you know of such a beasty ?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic