WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] 500 error only when ccessing wp-admin/plugins.php (8 posts)

  1. tucsongolfer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey guys,

    I recently had an error occur when updating some plugins. The site crashed and I was receiving a 500 error whenever I tried to access any page. I manually deactivated all of my plugins in PhpMyAdmin, which allowed me to then access the site, login through wp-admin, and have almost complete access to my site, however, if I try to click on the update button in the admin bar, or try to click on "installed plugins" in the admin menu, I get 500 errors. I can access the plugin editor and access the add new plug in page, but cannot look at my installed plugins. I also tried replacing all of the plugin files with my last backup through an ftp server with no luck. All of my plugins are active again, and work, and I can access options for my plugins, but still cannot access the plugins page. I've also tried editing .htaccess with no luck.

    I am running a custom theme on wp 3.5.1
    http://www.tucsongolfestates.com

    Any help would be greatly appreciated!

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    but still cannot access the plugins page

    Revert to Twenty Twelve theme temporarily and see if you can access the plugins page?

  3. tucsongolfer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Revert to Twenty Twelve theme temporarily and see if you can access the plugins page?

    Unfortunately, didn't work. Still get a 500 error when I try to access. http://www.tucsongolfestates.com/wp-admin/plugins.php

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Rename the plugins folder (add -old) and try to access the page.

  5. tucsongolfer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tried that too, but no luck.

  6. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Well, I think the problem can be with your server. You need to contact your host.

  7. tucsongolfer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, so if I click on the plugins tab in the menu in the dashboard, it directs me to http://www.tucsongolfestates.com/wp-admin/plugins.php and returns a 500 code. If I just add a ? at the end of the url, it takes me to the plugins page and works correctly... any idea how to get it to just default to http://www.tucsongolfestates.com/wp-admin/plugins.php? so I don't have to add it everytime?

  8. tucsongolfer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, figured it out. It was just an issue with my computer. I noticed that it suddenly started working on another page, so I cleared my cache and suddenly it was working again. Weird.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic