WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] 404 response on dashboard calling widgets.wp.com/languages/fr_FR.json (7 posts)

  1. GabLeRoux
    Member
    Posted 1 year ago #

    404 responses occurring when notes-widget.min.js sends a GET request to https://widgets.wp.com/languages/fr_FR.json.

    Other guy with same issue here

    It's not breaking any layout and doesn't seem to slow down the site, but it's the only 404 I get on my dashboard.

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) https://widgets.wp.com/languages/fr_FR.json

    JetPack! You should fix this or put those languages json file back to their place! :P

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. ExtWP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yep, here to confirm the issue. The problem doesn't occur on the front end.

    Here's what my console logs on logging in as admin:

    GET https://widgets.wp.com/languages/ko_KR.json?v=20130529 404 (Not Found) notes-widget.min.js:3
    JQMIGRATE: Logging is active s2.wp.com:9620
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'plugins' of undefined jquery.flot.selection.js:40
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'plugins' of undefined

    Seems that jetpack makes requests to resources that are no longer available on the https://widgets.wp.com server.

  3. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you both for the report! We're working on a fix, and I will post again here as soon as the problem is solved.

  4. azulbambu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem, waitting solution.

  5. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    We have just deployed a fix for this problem. Could you please try clearing out your browser cache, and then check if the problem is solved on your sites?

    Thanks!

  6. GabLeRoux
    Member
    Posted 1 year ago #

    No more 404, thanks :) you rock ^^.

  7. ExtWP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yep problem solved on my site too :)
    Thanks!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic